رشد توسعه ارتباطات در فارس /اتصال بیش از ۴هزار مدرسه شهری و روستایی استان به شبکه ملی اطلاعات

رشد توسعه ارتباطات در فارس /اتصال بیش از ۴هزار مدرسه شهری و روستایی استان به شبکه ملی اطلاعات
   
رشد توسعه ارتباطات در فارس /اتصال بیش از ۴هزار مدرسه شهری و روستایی استان به شبکه ملی اطلاعات |||| ||||

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس مدعیست که این استان طی چهارسال گذشته، در بخش توسعه ارتباطات زیرساختی رشد ۲۳۹ درصدی، باند خروجی رشد ۳۷۶ درصدی و توسعه ظرفیت شبکه انتقال رشد ۱۹۸ درصدی را تجربه کره است.

 
به گزارش راستین آنلاین مهرداد سهرابی گفت: در دوره چهار ساله فعالیت دولت دوازدهم رشد چشمگیری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور رقم خورد و با شیوع کرونا و افزایش وابستگی به ارتباطات و افزایش نیاز مردم به اینترنت پرسرعت بویژه دانش آموزان و دانشجویان در روستاها برای برخورداری از آموزش‌های مجازی، نهضتی در حوزه ارتباطات کشور کلید خورد تا با توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، دغدغه‌های مردم جهت بهره مندی از اینترنت پرسرعت و ارتباطات با کیفیت به حداقل برسد.
 
 او در خصوص اقدامات و دستاوردهای چهارساله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در فارس افزود: در بخش توسعه ارتباطات زیرساختی، ارتقای پهنای باند ورودی استان از ۵۷۲ به ۱۹۴۲ گیگابیت بر ثانیه با رشد ۲۳۹ درصدی، ارتقای پهنای باند خروجی از ۲۷۵ به ۱۳۱۰ گیگابیت بر ثانیه با رشد ۳۷۶ درصدی، توسعه ظرفیت شبکه انتقال از ۱۲۵۰ به ۳۷۳۰ گیگابیت بر ثانیه با رشد ۱۹۸ درصدی، توسعه پهنای باند دسترسی دیتا به اپراتورها از ۱۲۰ به ۸۷۱ گیگابیت بر ثانیه با رشد ۶۲۵ درصدی و توسعه شبکه ملی فیبر نوری استان از ۳۹۲۹ به ۴۱۸۸ کیلومتر با رشد شش درصدی از جمله دستاوردها و اقدامات چهار ساله توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی استان است.
 
مدیرکل ICT استان فارس گفت: برای توسعه ارتباطات تلفن همراه شامل مکالمه و اینترنت توسط اپراتورها، از محل توسعه اپراتورها، در مجموع ۷۰۳ سایت توسط همراه اول شامل ۱۵۴ سایت شهری، ۴۳۳ سایت روستایی و ۱۱۶ سایت جاده‌ای و توسط ایرانسل در مجموع ۲۸۸ سایت شامل ۱۸۵ سایت شهری و ۱۰۳ سایت روستایی در استان فارس احداث و راه‌اندازی شده است.
 
سهرابی همچنین در خصوص توسعه ارتباطات تلفن همراه از محل طرح خدمات عمومی اجباری روستایی وزارت ارتباطات، اضافه کرد: در چهار سال گذشته در مجموع ۴۲۷ سایت شامل ۶۶ سایت جدید و ۳۶۰ سایت در استان ارتقاء یافته و در مجموع ۷۳۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان تحت پوشش شبکه ملی اطلاعات قرار گرفته است.
 
او در خصوص توسعه ارتباطات روستایی عنوان کرد: در حال حاضر ۹۷ درصد جمعیت روستایی بالای ۲۰ خانوار فارس تحت پوشش اینترنت پرسرعت ثابت یا سیار قرار دارند که این رقم در سال ۹۶ محدود به ۷۸۸ روستای بالای ۲۰ خانوار معادل ۳۳ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان بود.
 
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس در خصوص توسعه ارتباطات جاده‌ای استان، ایجاد ارتباط در ۵۵۷ کیلومتر از جاده‌های استان توسط همراه اول و افزایش پوشش جاده‌ای این اپراتور از ۵۷۹۶ به ۶۳۵۳ کیلومتر و ایجاد ارتباط در ۲۸۳۰ کیلومتر از جاده‌های استان توسط ایرانسل و افزایش پوشش جاده‌ای این اپراتور از ۲۱۲۳ کیلومتر به ۴۹۵۳ کیلومتر را حاصل فعالیت چهارساله اپراتورها در حوزه پوشش جاده‌ای استان بیان کرد.
 
سهرابی در خصوص پروژه تار به منظور توسعه ارتباطات روستایی بر بستر فیبر نوری نیز گفت: در مجموع ۱۵۷۰ کیلومتر ایجاد فیبر روستایی در استان مصوب شده است که از ۷۶۷ کیلومتر ابلاغ شده، ۳۷۰ کیلومتر تاکنون به بهره برداری رسیده است و مابقی در حال اجراست و ۸۰۳ کیلومتر درمرحله ابلاغ قرار دارد.
 
او همچنین در خصوص ارائه خدمات بانکداری الکترونیک توسط پست بانک در روستاها، گفت: ۵۴ خودپرداز طرح وزارتی با هدف ارائه خدمات نوین بانکی از محل طرح خدمات عمومی اجباری وزارت در روستاهای محروم و کمتر برخوردار استان نصب و بهره برداری شده است و خدمات پولی و بانکی از طریق خودپردازهای نصب شده در دفاتر ICT روستایی صورت می‌گیرد.
 
سهرابی راه‌اندازی کارخانه نوآوری فارس با زیربنایی بالغ بر ۱۰ هزار متر را به عنوان مهمترین دستاورد حوزه فناوری اطلاعات استان برشمرد و اظهار کرد: فعالیت این کارخانه در حوزه‌های مختلفی از جمله IT، ICT، اینترنت اشیا (IOT)، کشاورزی، سلامت، گردشگری، دریا و انرژی‌های تجدیدپذیر با هدف توسعه بازار، توسعه ارتباطات، توسعه کسب و کار و دیجیتال مارکتینگ است.
 
که در حال حاضر در این کارخانه ۷۵ تیم استارت آپی و توسعه یافته در حال فعالیت هستند و امکانات ایجاد شده در این کارخانه را فضای کار اشتراکی مخصوص تیم‌ها و گروه‌های استارت آپی، فضای کار اختصاصی برای افراد مستقل، دفاتر اداری مخصوص استقرار شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه گذاری، مراکز نوآوری، شتاب دهنده ها، هلدینگ ها، بانکها، فضای برگزاری آمفی تئاتر و رویدادهای مرتبط با توسعه فناوری و گسترش کسب و کارهای دانش بنیان نام برد که در اختیار تیم‌های مستقر در کارخانه قرار می‌گیرد.
 
او در خصوص حمایت‌های انجام شده از کسب و کارهای حوزه فاوا در استان نیز گفت: جمعاً مبلغ هشت میلیارد و ششصد و نود میلیون ریال تسهیلات در استان به این کسب و کارها شامل کسب و کارهای غیرنوپا، صندوق کارآفرینی امید، پلتفرم و کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا پرداخت شده است.
 
سهرابی راه‌اندازی ۲۹ دفتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیردولتی، راه اندازی ۵۱ دفتر ارتباطات و فناوری اطلاعات روستایی و صدور ۱۵ پروانه در حوزه امنیت و فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا) فارس را از دیگر اقدامات صورت گرفته در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برشمرد.
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
369 کلیک ها  دوشنبه, 08 شهریور 1400 10:49
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا