سه تغییردرشهرداری شیراز/آیااین مدیران می توانند مدیری همراه بااسکندرپور باشند؟

راستین آنلاین:در حالیکه به نظرمی رسید شهردارشیراز به علت روند کند تغییر درمدیران شهرداری، موردانتقادافرادی که به امید تغییر دروند اداره شهر شیرازپای صندوق های رای رفته اند،قرارگرفته است؛تغییرات چند روزاخیر دراین کلان شهر حکایت از برنامه اسکندرپور برای تحول در بدنه فربه شهرداری شیرازدارد.

اسکندرپور پس از آنکه با امضای خود یک مدیر نسبتا جوان را هرچند به عنوان سرپرست،جایگزین مدیری کرد که 7سال نبض مالی شهرداری شیراز در دست او بود این بار در احکامی جداگانه سرپرست منطقه 5 شهرداری شیراز و سرپرست اداره کل کنترل و نظارت ساختمان را منصوب کرد.

با احکام که اسکندر پوردر دوازهمین روز از خرداد97 صادرکرده است مسعود طهماسبی به  شهرداری منطقه5 می رود تا تجارب خود را که در معاونت عمرانی شهرداری صدرا، معاونت فنی و امور عمرانی فرمانداری شیراز، شهرداری سعادت شهر و  عضویت در هیأت مدیره سازمان  همیاری شهرداری های استان فارس کسب کرده این باراین دانش آموخته رشته مدیریت شانس خود را در منطقه به مساحت  1671.3 کیلومتر برای مطرح شدن به عنوان یک شهردارموفق بیازماید.

حسن بهجت حقیقی که کارشناس عمران و کارشنای ارشد مدیریت دولتی است نیز با حکم شهردار شیراز سرپرست اداره کل کنترل و نظارت ساختمان شهرداری شیرازشد.

بهجت حقیقی از نیروهای همفکر با اسکندرپور و البته نزدیک به فرج اله رجبی نماینده مردم این شهر در مجلس شورای اسلامی است که پیش از این تجربه  شهرداربودن منطقه تاریخی فرهنگی شیراز، مدیریت برخی از پروژه های قطار شهری شیراز، معاونت فنی و اجرایی و مدیریت مسکن سازمان مسکن و شهرسازی فارس را درکارنامه خود دارد.

اسکندرپورانتظار دارد تا بهجت حقیقی مسئولیت  هماهنگی با سازمان های نظام مهندسی، انبوه سازان و مسکن و شهرسازی در راستای بهبود کیفیت ساخت و ساز در شهر، برخورد قانونی با تخلفات ساختمانی و ارجاع پرونده تخلف به شورای انتظامی سازمان نظام مهندسی ساختمان، نظارت و کنترل پروانه های ساختمانی صادره و نظارت بر عملکرد مهندسین ناظر را به خوبی انجام دهد.

اما سومین انتخاب اسکندرپورهمچون برخی دیگرانتخاب هایش ا این بار نیز دانشگاه به شهرداری آمده است.

شهردارشیرازمسئولیت بازآفرینی محلات شهری این شهر را به نسترن نژداغی سپرده است.

نژداغی که  سوابق علمی و پژوهشی متعددی در زمینه بازآفرینی شهری بافت های تاریخی و فرسوده دارد پیش از این مسئول دبیرخانه ستاد شهرستانی بازآفرینی شهری پایدار شیراز و مسئول بازآفرینی شهری سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری شیراز بوده است.

شناسایی محله های قدیمی و بافت های با ارزش تاریخی، شناسایی تک واحدها و معابر تاریخی و پیشنهاد کاربری مناسب برای هر بنا، ارایه طرح های اجرایی در راستای بهینه سازی محله های قدیمی و بافت های با ارزش تاریخی و ارائه تمهیدات لازم جهت حفظ و احیای باغ های تاریخی به عنوان عناصر حیات شهری از مهمترین موضوعاتی است که به نظر می رسد نژداغی که تحصیلات خود را تا مقطع دکترا در رشته شهرسازی اسلامی است  ادامه داده است باید به آن توجه کند.

گرچه با بررسی سوابق منتخبین و منصوبیت اخیر اسکندر پور در بدنه شهرداری مولفه هایی ازجوان گرایی، تأکید بر دانش و تخصص همچنین تفاوت در نگرش کلی به مدیریت شهری، به چشم می خورداما باید دید این افراد می توانند مدیرانی توانمند برای همراه سازی بدنه کند شهرداری شیراز با تفکرات شهردارمنتخب شورای پنجم باشند یا خیر؟

سئوالی که به نظر می رسد زمان زیادی برای رسیدن به پاسخ آن نیاز نباشد.

انتهای پیام /  101
2958 کلیک ها  شنبه, 12 خرداد 1397 16:00
این مورد را ارزیابی کنید
(4 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا