جواد جمشیدی که در همایش سراسری روسای مجمع مشورتی توسعه استان فارس درشیراز سخن می گفت،این شهر مهد تمدن ایران اسلامی ،پایتخت جوانان جهان اسلام در سال 2017 و شهری که سومین حرم اهل بیت را همچون نگینی دردل خود جای داده است معرفی کرد و گفت:کوچه پس کوچه های این شهر بوی غرور و غیرت مردان و زنانی را می دهد که در دفاع از این آب و خاک جان خودرانثار حفظ شرافت و غرور ایرانی کردند،اما گویی قراراست خاطره تلخ برگزاری جشن های 2500 ساله هیچگاه از پیشانی این شهر پاک نشود.
وی افزود:شیراز و فارس با گذشت 4 دهه از انقلاب شکوهمند اسلامی و علیرغم تلاش های صورت گرفته درادوار مختلف و دولت های گوناگون هنوز هم به معنای واقعی در مسیر توسعه همه جانبه قرارنگرفته است.
عضو هیات رئیسه مجمع مشورتی توسعه استان های کشور با بیان اینکه بفارس 40 سال است که نان آور کشوراست افزود:سهم فارس در توسعه بخش کشاورزی و تولید غلات خصوصا گندم این کالای استراتژیک سهمی فراموش نشدنی است.
جمشیدی ارمغان این بی برنامگی در حوزه کشاورزی را که خشکسالی وبی آبی رابرای فارس دانست و گفت: اکنون بخش عمده ای از دغدغه های دولتمردان این استان،برنامه ریزی برای مرتفع ساختن چالش های پیرامون بحران آب است.
جمشیدی افزود:درواقع استان فارس استانی مظلوم است که مردان و زنانش درطول سالیان دراز ایثارگونه درراستای توسعه همه جانبه کشور تا پای جان ایستاده اند،اماسهم خود را از توسعه ی کشور به دست نیاورده اند.
وی ادامه داد:این در حالی است که این استان مرکز علم و دانش و مرکز فرهنگ و ادب و تمدن و همچنین یک پایگاه بزرگ معنوی برای کشور است و می تواند با تکیه براستعدادها و قابلیت های فراوان خود،از یک استان کم برخوردار به استانی توانمند و معین در مسیر توسعه برای دیگر استانها تبدیل شود.
رئیس مجمع مشورتی توسعه استان فارس،برنامهریزی و مدلهای رشد و توسعه، چالشهای برنامهریزی، راهبردهای نوین توسعه منطقهای، بهرهوری عوامل تولید، رفاه اقتصادی و توزیع درآمد، تجارت و توسعه اقتصادی همراه با سرمایهگذاریهای خارجی، همکاریهای تجاری و اقتصادی منطقهای و بررسی سند چشمانداز توسعه را از جمله دغدغه هایی دانست که مجمع مشورتی توسعه استان فارس ا از آن به عنوان مبانی توسعه استان یاد کرده است.
جمشیدی افزود:البته در دوران دولت یازدهم و خصوصا در یکی دو سال گذشته بسیاری از این دغدغه ها در سایه همدلی و هم صدایی مسئولان استانی و همچنین وظیفه شناسی نمایندگان مجلس در حال مرتفع شدن است.
وی اداه داد:این در حالی است که به اعتقاد ما مدیریت و توسعه پایدار گردشگری، اکوتوریسم و اقتصاد و بازاریابی گردشگری، سرمایهگذاری و تامین مالی در گردشگری پایدار و ارزیابی طرحهای توسعه گردشگری ،عبور از کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی علمی وتوسعه راه ها با استناد به سندچشم انداز و آمایش سرزمین می تواند راهگشای بسیاری از بن بست های موجود در مسیر توسعه این استان باشد.
وی با تقدیر از استاندار و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس به دلیل همکاری با مجمع مشورتی توسعه استان فارس ابرازامیدواری کرد که این همایش همچون نشست های گذشته مجمع مشورتی توسعه استان های کشوربتواند گام مهمی درراستای تهیه و ارائه پیشنهادات عملیاتی در مسیر توسعه همه جانبه کشور و استان فارس بردارد.