تولید بیش از 2500تن گوشت قرمز در کازرون

راستین آنلاین :مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از تولید2800تن گوشت قرمز در این شهرستان در 6 ماه اول امسال خبر داد.

 
 حمید رشیدی اظهار کرد: تعداد 70 واحد پروار بندی صنعتی و نیمه صنعتی و 200 واحد پروار بندی سنتی در این شهرستان فعال است.
 
او ابراز کرد: در این واحدها سالیانه 68هزار راس دام سبک و نه هزار 500 راس دام سنگین ( گاو، گوساله و گاومیش) برای تامین گوشت قرمز پرورش داده می شوند.
 
رشیدی بیان کرد: در حال حاضر این مدیریت سعی در بالا بردن ضریب تبدیل و افزایش وزن لاشه با اصلاح نژاد دام سبک و سنگین پر تولید مانند نژاد سانن، آلپاین و سیمینتال دارد.
 
او تصریح کرد: در حوزه پرواربندی و پرورش دام های گوشتی در شهرستان کازرون، برای 500 نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده است و 1100 نفر هم به طور غیرمستقیم در این عرصه مشغول به کار هستند.
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون با تاکید بر اینکه تولید گوشت قرمز در این شهرستان با رعایت کامل قوانین و مقررات بهداشتی صورت گرفته و در حین کشتار هم نظارتهای کامل شرعی و بهداشتی صورت میگیرد افزود: گوشت تولید شده از لحاظ بهداشتی و شرعی بدون هیچ مشکلی در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
306 کلیک ها  یکشنبه, 20 مهر 1399 08:09
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا