به گزارش راستین آنلاین حجت الاسلام و المسلمین «محمد مهدوی» با بیان اینکه مقام معظم رهبری تنها خطاب به شهید سلیمانی عنوان مکتب را به کار برده اند، افزود: مکتب به یک فکر و اندیشه جامع گفته می شود که پشت آن یک جهان بینی است که راهکار ارایه می دهد و مکتب اسلام برای تمام نیازهای بشر راهکار دارد و یک تئوری را دنبال میکند. تئوری پیروزی حق بر باطل، علم بر جهل، عقل بر ظلمت، تقوا بر بی بند و باری، انسانیت بر حیوانیت و این مکتب بوده که به تمام جوامع پاسخ می دهد.
وی با بیان فرازی از وصیت نامه شهید سپهبد قاسم سلیمانی که میگوید «خداوندا! تو را سپاس كه مرا صلب به صلب، قرن به قرن، از صلبی به صلبی منتقل كردی و در زمانی اجازه ظهور و وجود دادی كه امكان درك یكی از برجسته ترین اولیائت را كه قرین و قریب معصومین است، عبد صالحت خمینی كبیر را درك كنم و سرباز ركاب او شوم.» اظهار داشت: بارزترین ویژگی مکتب امام خمینی(ره) توحید باوری است. به این معنا که در مقابل هیچ ظلمی سر تعظیم فرو نیاورد و جز برای خدا سجده نکرد و فقط خدا را می دید و توحیدباوری را در تمام ابعاد زندگی شخصی و اجتماعی خود داشت.
حجت الاسلام «مهدوی» دومین ویژگی مکتب امام خمینی(ره) را عشق به اسلام دانست و افزود: ایشان مدافع محرومان در طول زندگی و دنیاگریز بود؛ ارادت به اهل بیت نیز از دیگر شاخص های این مکتب است.
وی با بیان اینکه وقتی در یک زندگی، توحید باوری آمد، اسلامی که بروز می کند اسلام ناب است و در مقابل قدرت های دنیایی سر تعظیم فرود نمی آورد، اضافه کرد: این نوع مکتب در مدرسه انقلاب شکل می گیرد که خروجی آن حاج قاسم سلیمانی بوده که اندیشه آن مکتب شد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه شهید سلیمانی ظرفیت روحی بسیار بالایی داشت، عنوان کرد: خصوصیات بارز این شهید، عرفان و معنویت بود که در یک مکتب توحیدی کامل می شود؛ همچنین شجاعت و روحیه مبارزه مبتنی بر تکلیف داشت که این شهید بزرگوار تکلیف محور بود.
معاون نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: بصیرت یعنی وقتی گرد و خاک است و جامعه را شب ظلمانی فراگرفته وظیفه خود را شناخت و کادر درمان در میدان مبارزه با بیماری کرونا با بصیرت بهداشتی و روانی که داشت تشخیص داد و به میدان آمد و ازخودگذشتگی کرد و این افتخار عظیم را آفرید.