به گزارش راستین آنلاین مدیرکل صداوسیمای مرکز فارس در این مراسم با قدردانی از زحمات و تلاش های کارکنان حوزه معاونت فنی صداوسیمای مرکز فارس این مجموعه را مجموعه ای خلاق ، با انگیزه و پرتلاش دانست که فراتر از وظایف سازمانی، مقتدر و پای کار آماده خدمت رسانی به مردم خوب استان فارس هستند.
سید تقی سهرابی با بیان اینکه استان فارس از مراکز پیشگام و پیشتاز در طرح ملی HD سازی در کشور بود افزود : استان فارس با ۱۲۳ هزار کیلومتر مربع مساحت و ویژگی ها و جغرافیای پیچیده موفق شد با همدلی و تخصص ، تجربه ، تعهد و مسوولیت پذیری کارکنان فنی مرکز این طرح ملی را به سرانجام برساند.
مدیرکل صداوسیمای مرکز فارس افزود : طرح هایی از جمله انجام موفقیت آمیز عملیات سنکرون به همت نیروهای فرستنده های رادیویی ، اجرای بیشترین خطوط فیبرنوری کشور در استان ، راه اندازی و نگهداری سیگنال ها در پهنه وسیع فارس و راه اندازی ایستگاه های جدید تلویزیونی و رادیویی از اقدامات ارزشمند و برجسته متخصصان فنی صداوسیمای فارس است.
سهرابی با بیان اینکه ۳۱۳ طرح آماده بهره برداری در صداوسیمای فارس وجود دارد که بخش عمده ای از این طرح ها در حوزه فنی است و امیدواریم در فرصت مناسب با حضور رئیس سازمان صداوسیما به بهره برداری برسد افزود : در حوزه دیتاسنتر که از طرح های ماندگار و کم نظیر صداوسیمای مرکز فارس است کارهای بسیار عمیق و موثری انجام شده و با افتتاح آن خیرات و برکات زیادی برای رسانه ملی به همراه خواهد داشت.
مدیرکل صداوسیمای مرکز فارس با بیان اینکه نگاه کارکنان فنی صداوسیمای فارس به اجرای طرح ها نگاه ملی است افزود : اقدامات جسورانه و مبتکرانه نیروهای فارس موجب شده فضا برای دیگر مراکز استانی برای ورود به این حوزه ها بخوبی فراهم شود .
سیدتقی سهرابی افزود : موفقیت های صداوسیمای مرکز فارس در حوزه فنی با ذکاوت ، تخصص و تعهد نیروهای این حوزه حاصل شده و با توجه به شرایط دشوار کنونی و مشکلات مالی مرکز بویژه در حوزه پایداری سیگنال و پشتیبانی فنی همدلی و هم افزایی و تخصص و دانش همکاران این موفقیت ها را ایجاد کرده است.
مدیرکل فنی صداو تصویر رسانه ملی هم در این مراسم، صداوسیمای مرکز فارس را مرکزی ریشه دار و پرظرفیت برشمرد و گفت : صداوسیمای مرکز فارس در حوزه فنی از مراکز پرافتخار و قابل اتکای رسانه ملی است و موفقیت زیادی را تاکنون در عرصه های مختلف کسب کرده است.
حسن مداد افزود : با اجرای طرح بزرگ HD سازی رسانه ملی که ۱۲ شبکه جدید با قابلیت پخش HD در کشور به بهره برداری رسید ، استان فارس از همان آغاز اجرای طرح از استان های برتر و پیشتاز در کشور بود و موفق شد با زیرساخت های خوبی که در صداوسیمای مرکز فارس ایجاد شد این طرح بزرگ ملی را در پهنه فارس با تمام گستردگی جغرافیایی و پیچیدگی های فنی به سرانجام برساند.
معاون فنی مرکز فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه در هفدهمین اجلاس سراسری فناوری رسانه ، مرکز فارس ۲۳ طرح را ارائه کرد و از مجموع ۱۶ طرح برگزیده کشور در بخش ابتکارات و خلاقیت ها ۳ طرح فنی صداوسیمای مرکز فارس برگزیده شد.
فرزاد فیروزی افزود : معاونت فنی صداوسیمای مرکز فارس تاکنون سه دوره عنوان مرکز برتر فنی را در بین مراکز فنی سازمان صداوسیما به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه تمام این موفقیت ها محصول کار جمعی است و با همدلی و هم افزایی بدست آمده است ابراز امیدواری کرد با افتتاح مرکز دیتا سنتر و مرکز ماهواره ای در صداوسیمای مرکز فارس در آینده نزدیک شاهد ارتقای بیش از پیش حوزه فنی در استان فارس باشیم .
همچنین رئیس مرکز فناوری فضای مجازی رسانه ملی با قدردانی از زحمات و تلاش های کارکنان فنی صداوسیمای مرکز فارس، ظرفیت ها و توانمندی های نیروهای انسانی صداوسیمای مرکز فارس بویژه در حوزه فنی را فراتر از این موفقیت ها دانست و حسن اخلاق و تعهد و تخصص در این مرکز را موجب توانمندی نیروهای صداوسیمای فارس دانست.
محمد عسکری با بیان اینکه مرکز فارس در حوزه فنی بسیار قوی عمل کرده افزود : انرژی نهفته ای در این مرکز وجود دارد که می تواند رسانه ملی را به سمت هوشمند سازی سازمان صداوسیما حرکت دهد.
رئیس مرکز فناوری فضای مجازی رسانه ملی با اشاره به آماده شدن دیتاسنتر مرکز فارس در آینده ای نزدیک، افزود : مرکز فارس از بعد غنای نیروی انسانی و تبحر و تخصص و دانش در بین مراکز استانی رسانه ملی زبانزد است.
وی با بیان اینکه بیماری کرونا برگزاری اجلاس هفدهم را با ابهام مواجه کرده بود افزود : تصمیم بر این شد با توجه به شرایط سخت کرونا در کشور از ظرفیت های فناوری های نوین برای برگزاری اجلاس هفدهم استفاده شود تا ضمن شناسایی نیروهای خلاق و مبتکر و طرح های نوآور در روند برگزاری اجلاس اختلالی ایجاد نگردد.
محمد عسکری افزود : سازمان صداوسیما با بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی و فناوری های نوین موفق به طراحی سامانه اجلاس شد بگونه ای که هم رویدادها و مراسم های سازمان صداوسیما بخوبی برگزار شد و هم دیگر نهادها و سازمان ها با مراجعه به سازمان صداوسیما خواستار استفاده از پلتفرم رسانه ملی برای برگزاری اجلاس ها شدند.
وی با بیان اینکه هوشمند سازی و استفاده از فناوری ها در دوران کرونا و پساکرونا می تواند به بهینه سازی منابع کمک کند و با توجه به زیرساخت های خوبی که در مرکز فارس ایجاد شده این مرکز می تواند رسانه ملی را در تحول هوشمند سازی یاری دهد .
در این آیین لوح تقدیر و تندیس اجلاس هفدهم به جهت کسب رتبه برتر در نگهداری و تعمیرات ساختمان و تاسیسات به محمددوکوهکی مدیر نگهداری ساختمان و تاسیسات مرکز فارس اهدا شد .
لوح تقدیر و تندیس اجلاس برای کسب رتبه برتر در فناوری اطلاعات گروه الف به جمال الدین حاتمی مدیر فناوری اطلاعات مرکز فارس اهدا شد .
همچنین در این مراسم لوح تقدیر اجلاس در بخش UP LINK به محمد حسین غفاری ، لوح تقدیر اجلاس در حوزه طراحی تابلو فرمان و کنترل مولد از حالت رله ای به BLC به محمددوکوهکی ، سعید دلاور و محمد حسن شاهی ، لوح تقدیر در بخش ارسال ماهواره ای در حوزه پدافند غیرعامل به محمدحسین غفاری ، علیرضا برخان ، مجتبی ناصری ، باقر کشتکار و میلاد علیان ، لوح تقدیر اجلاس در طرح مانیتورینگ درصد مدلاسیون و محاسبه تاخیر سینگال توسط گیرنده موج متوسط به محمدباقر محمدابراهیمی و شاهین مرآتیان ، لوح تقدیر اجلاس در بخش ارائه روش برای افزایش کارایی در جریان سازی ویدیویی به علیرضا خداپرست و لوح تقدیر اجلاس به طرح سامانه سرویس و نگهداری نیروی انسانی و تجهیزات پشتیبانی فنی به محمد علی هوشمند اهدا شد .
معاونت فنی صداوسیمای مرکز فارس در هفدهمین اجلاس فناوری رسانه سازمان صداوسیما که ۹ تا ۱۱ آذرماه امسال بصورت ویدوکنفرانس و سراسری برگزار شد ضمن کسب مرکز برتر موفق به کسب دو تندیس و ۸ لوح تقدیر شد.
در پایان مراسم از برگزیدگان هفدهمین اجلاس فناوری رسانه سازمان صداوسیما در مرکز فارس تجلیل و قدردانی شد.