وی از مدیران دستگاههای اجرایی خواست پیشنهادات خود را در اسرع وقت به سازمان برنامه و بودجه ارائه داده و زمینه مناسب برای اصلاح این لایحه را فراهم کنند.
وی بیان کرد: مدیران باید با انتقال این پیشنهادات به نمایندگان مجلس در راستای تصویب تصمیمات موثر ریل گذاری کنند.
نماینده عالی دولت در استان فارس همچنین با اشاره به بند «د» تبصره ۱۲ قانون بودجه در خصوص فروش و مولد سازی املاک مازاد دولتی، عنوان کرد: این ظرفیت ایجاد شده در بودجه، دارایی های فرسوده و بی استفاده را وارد چرخه خدمت رسانی به مردم میکند و دستگاه ها با مولد سازی این املاک چیزی از دست نخواهند داد.
رحیمی یادآور شد: در صورتی که دستگاه ها برای فروش املاک و دارایی های مازاد خود اقدام کنند، درآمد حاصل از این فروش به آنها اختصاص مییابد اما اگر در انجام این کار تعلل کنند اداره کل اقتصاد و دارایی وارد عمل میشود که در این صورت درآمد حاصله به دستگاه مورد نظر باز نمیگردد.
استاندار فارس با اشاره به اینکه بودجه پیشنهادی استان در سال ۱۴۰۰ در مقایسه با میانگین کشوری رشد مناسبی داشته است، اظهار کرد: البته باید به چند برابر شدن شدن قیمتها برای انجام اقدامات عمرانی و سایر امور نیز توجه کرد.
رحیمی همچنین درباره صدور آرا شورای برنامه ریزی استان نیز گفت: اتخاذ این تصمیمات تنها ۲۰درصد از تحقق امور است و ۸۰درصد باقی مانده به میزان پیگیری های مدیران بستگی دارد.
وی از مدیران دستگاه های اجرایی خواست متقاضیان مجوزهای صادره در کارگروه امور زیربنایی را تشویق کرده و مسیر آنها برای عملیاتی شدن اهدافشان را تسهیل کنند.
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود به اعتبارات پژوهشی استان اشاره و تاکید کرد: در شرایط کنونی طرحهای پژوهشی باید پاسخگوی مسائل و مشکلات باشند و با ارائه راهکارهای عملیاتی گوشهای از نیازهای مردم و کشور را تامین کنند.