وزیر ارتباطات: 42 میلیارد تومان از خودپردازها کلاهبرداری شد

راستین آنلاین: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: عملکرد بانک مرکزی در ۲۴ ساعته کردن تسویه حساب بین بانکی در کارت‌های شتاب اقدام درستی است اما تاثیرش این است که مردم کارت شارژ ۱۰ هزار تومانی که می‌توانند از دستگاه بخرند باید در فروشگاه به مبلغ ۱۲ هزار تومان به صورت نقدی بخرند.

 محمد جواد آذری مهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره توقف فعالیتUssd ها از سوی بانک مرکزی اظهار کرد:  نگاه بانک مرکزی برای توسعه امنیت در نظام پرداخت بسیار اقدام مناسب و به جایی است که درخواست وزارت ارتباطات نیز بوده است.

وی افزود: البته بانک مرکزی باید به همه حوزه‌های پرداخت نگاه داشته باشد و فقط برای حوزه USSD نباشد.

آذری جهرمی تاکید کرد: آماری که در نمایشگاه نظام‌های پرداخت بالغ بر ۴۲ میلیارد کلاهبرداری اعلام کردم مربوط به خودپردارها است و ربطی به USSD ندارد امیدواریم به امنیت پرداخت توجه شود.

وی ادامه داد: بخش بزرگی از خرید شارژ توسط مشترکان موبایل از طریق خدمات کد دستوری USSD است و حذف یکباره آن یک تصمیمی است که می‌تواند باعث اختلال در نظام اقتصادی اپراتورها شود.  ما از دستور بانک مرکزی حمایت می‌کنیم اما درخواست داشتیم جوانب در نظر گرفته شود. بدین منظور  با رییس کل بانک مرکزی، سیف و معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی صحبت شد تا تعویق در این دستور ایجاد شود.

وزیر ارتباطات با اشاره به تکذیب تعویق توقف USSD ها گفت: مصاحبه مسئولان بانک مرکزی مبنی بر تکذیب تعویق ناشی از این موضوع است که چرا مسئله تاخیر در اجرا از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام شده است. این که چه کسی اول یا دوم اعلام می‌کند شاید مهم باشد اما امورات و رضایت عمومی مردم ارجعیت دارد.

وی تاکید کرد: صبح امروز جلسه‌ای با حضور اپراتورها، مسئولین سازمان تنظیم مقررات و معاون فناوری‌های بانک مرکزی برگزار شده است و توافق بر این شد تا زمانی که دغدعه‌ها بر طرف نشده است، دستور توقف فعالیت کدهای دستوری اجرایی نشود. در واقع حتی اگر یک هفته رفع دغدعه‌ها نیاز داشته باشد.

آذری جهرمی خاطر نشان کرد: در کلان از تمیم بانک مرکزی برای افزایش امنیت پرداخت و حریم شخصی مردم حمایت می‌کنیم.

وی تاکید کرد: عملکرد بانک مرکزی در ۲۴ ساعته کردن تسویه حساب بین بانکی در کارت‌های شتاب اقدام درستی است اما تاثیرش این است که مردم کارت شارژ ۱۰ هزارتومانی که می‌توانند از دستگاه بخرند باید در فروشگاه به مبلغ ۱۲ هزار تومان به صورت نقدی بخرند. باید برای این تصمیمات و حواشی جانبی آن تصمیم گرفته شود.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: وزارت ارتباطات بازتاب دهنده بخش است و تصمیم گیرنده نهایی در حوزه بانکی، بانک مرکزی است و طبیعتا هر تصمیمی که بانک مرکزی بگیرد باید در آن چهار چوب فعالیت کرد.

انتهای پیام /  106
694 کلیک ها  شنبه, 14 بهمن 1396 12:32
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا