هادی پژوهش جهرمی با بیان اینکه به نظر میرسد توجه به دغدغه های جوانان برای عدهای در حد شعار تنزل پیدا کرده است گفت: وقتی یک مدیر کل و یا رئیس سازمان حاضر نیست در یک جلسه جهت برنامه ریزی اوقات فراغت نوجوان و جوانان استان شرکت کند، چگونه انتظار داریم شاهد نارضایتی در رفتار نوجوانان و جوانان نباشیم؟
وی نیاز امروز کشور را حضور مدیران عملیاتی در ادارات و سازمان ها دانست و گفت:همه ما می توانیم مدیران لحظات گل و بلبل باشیم اما اینکه بتوانیم آستین بالا بزنیم و عملیاتی کار کنیم حرف جداگانهای است. معاون سیاسی امنیتی و امور اجتماعی استانداری فارس توجه به مسائل مربوط به نوجوانان و جوانان را یک ضرورت عملیاتی نه موضوعی در حد برگزاری جلسه و حرف زدن دانست و گفت: اگر ما آستین را بالا نزنیم و شرایط را برای استفاده از ظرفیتهای نوجوانان و جوانان ایرانی فراهم نسازیم آگاه نمی توانیم از به انحراف کشیده شدن جوانان گلایه کنیم.
پژوهش در ادامه خواستار تدوین یک آییننامه ثابت برای اوقات فراغت نوجوانان و جوانان شد و گفت: اینکه ما هر سال دور یکدیگر بنشینیم و با برگزاری جلسات تکراری دور باطل بزنیم هیچ سنگی از روی هیچ سنگی برداشت نمی شود. وی تصریح کرد این جلسات باید به جلسات ارائه گزارش از عملکرد ها تبدیل شود.
معاون سیاسی امنیتی و امور اجتماعی استانداری فارس در بخش دیگری از صحبتهایش با تاکید بر لزوم نیاز سنجی و امکان سنجی در دستگاه های مختلف گفت: برای عملیاتی شدن گام نخست در جهت استفاده بهینه از ظرفیتهای اوقات فراغت برای نوجوانان و جوانان هر دستگاه موظف است ضمن بررسی امکانات خود جهت برنامهریزی و ارائه خدمات به پرسنل خود و خانواده های آنها ظرف مدت یک هفته گزارش این اقدام را به دبیرخانه ستاد ساماندهی امور جوانان استان ارسال کند.
پژوهش گفت اگر دستگاهی به این نتیجه رسید که امکاناتش برای تحقق برنامههای تدوین شده در حوزه اوقات فراغت جهت سرویس دهی به پرسنل و خانوادههای آنها کافی نیست آنگاه ستاد ساماندهی امور جوانان استان با مدیریت امکانات دیگر دستگاهها در جهت تحقق برنامههای آن دستگاه گام برمیدارد.