علی رضایی با انتقاد از آنچه او بی تفاوتی برخی دستگاه ها به این مقوله مهم خواند افزود: تنها آموزش و پرورش استان در سال گذشته در اقدامی مشترک با اداره کل ورزش و جوانان از امکانات ۵۰ مدرسه خود جهت عملیاتی شدن برنامه های مربوط به اوقات فراغت استفاده کرده است.
وی ورود بخش خصوصی و سازمانهای مردم نهاد به بحث اوقات فراغت را یک ضرورت دانست و با اشاره به موضوع اقتصاد در حوزه اوقات فراغت گفت: هر چه جامعه به سمت صنعتی و شهری شدن پیش میرود نیاز پر کردن اوقات فراغت بیشتر احساس می شود. رضایی درادامه از اوقات فراغت به عنوان آینه فرهنگ جامعه یاد کرد و با تأکید بر اهمیت این مقوله در مفاهیم جامعه شناسی گفت: اینکه ما برای چگونه گذراندن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان جامعه خود چگونه برنامه ریزی کنیم، ارتباط مستقیم با چارچوب جامعه ای دارد که ما انتظار داشتن آن را می کشیم.
وی حاصل بی توجهی به اوقات فراغت را بروز پیامدهای ناگوار فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دانست گفت: تحقیقات نشان داده است که سوق دادن نوجوان و جوان به سمت نشاط اجتماعی با استفاده از ظرفیت های اوقات فراغت می تواند عامل مهمی در کم شدن آسیب های اجتماعی باشد.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان فارس در ادامه به برگزاری چندین دوره جشنواره نشاط و امید در محلات شیراز و چند شهرستان استان اشاره کرد و گفت: تا آنجا که توانسته ایم برنامه ریزی و اجرای اینگونه برنامهها را در قالب سازمانهای مردم نهاد به خود جوانان واگذار کرده ایم.
رضایی خواستار توجه بیش از پیش دستگاههای مختلف ظرفیتهای جوانان و سازمان های مردم نهاد جوان شدوگفت: ما ایجاد نشاط در جامعه را وظیفه خود میدانیم که بخشی از آن مسئولیت ذاتی و بخشی دیگر مسئولیت اجتماعی ماست.