متروپل زنگ خطری برای نظارت بر ساختمان‌سازی باشد

رئیس شورای شهر شیراز گفت: امید است واقعه تلخ متروپل، زنگ خطری برای برنامه‌ریزی مجدانه و جلوگیری از اقدامات غیرکارشناسی در پروژه‌های ساختمان‌سازی شود.

 
مهدی طاهری عصر یکشنبه ۸ خرداد در صحن علنی شورای شهر شیراز ضمن تسلیت به مردم داغدار آبادان درباره این حادثه اظهار کرد: آبادان همیشه پاره‌ای از ایران و از تن ما بوده، هست و خواهد بود.
 
او خطاب به مردم آبادان گفت: هر بار با اندوه شما گریسته‌ایم و آرزوی روزی را داشته‌ایم و داریم که شادی دوباره به شهر مقاوم، خون گرم و محفل صمیمی شما رجعت کند و در خانه‌ تک‌تک مردم این شهر ساکن شود.
 
طاهری عنوان کرد: حادثه دلخراش ریزش ساختمان متروپل آبادان و درگذشت و جراحت جمعی از هموطنان، موجب تأثر و تأسف بسیار شد و قلوب مردم ایران اسلامی و مردم فهیم شیراز مقدس را داغدار کرد.
 
رئیس شورای شهر شیراز ضمن بیان تسلیت به دلیل جان باختن تعدادی از مردم آبادان و حضور امدادگران از دیگر نقاط ایران در این منطقه افزود: از تلاش همه امدادگران، آتش‌نشانان و واحدهای پزشکی، انتظامی و نظامی که به مدیریت این حادثه و خدمت به آسیب‌دیدگان شتافتند، تشکر می‌کنم و امیدوارم این واقعه تلخ، زنگ خطری برای برنامه‌ریزی مجدانه در جهت رفع این معضل بسیار بزرگ و جلوگیری از اقدامات غیرکارشناسی در پروژه‌های ساختمان‌سازی محسوب شود.
 
مهدی نصیری، عضو شورای شهر شیراز نیز در نطق پیش از دستور خود اظهار کرد: پرداختن به مفهوم شهرسازی از دیدگاه شهرهوشمند افزایش کیفیت شهری، حفظ منابع و انرژی برای نسل‌های آینده را در بر دارد و هدف شهر هوشمند ارائه خدمات بهتر به شهروندان با استفاده از انرژی کمتر است.
 
او گفت: هوشمندسازی با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات افزایش بهره‌وری، کمک به رشد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را به ارمغان می‌آورد در بخش عمومی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی می‌توان اقتصاد هوشمند و درنتیجه کارآفرینی را ایجاد کرد. دسترسی شهروندان به امکانات و خدمات عمومی و بخشی از امکانات خصوصی با زیرساخت‌های هوشمندسازی میسر است.
 
نصیری افزود: همچنین باتوجه به کمبود منابع با ایجاد بستر هوشمندسازی کسب و کارهای جدید ایجاد می‌شود و رویکرد جهانی برای پیشرفت پایدار سبب شده کسب و کارهای جدید ایجاد شود.
 
عضو شورای شهر شیراز با بیان اینکه براساس آمار شهرنشینی در ایران اکنون تقریبا ۷۵ درصد است، عنوان کرد: قرار گرفتن شرکت‌های فعال فناوری اطلاعات و ارتباطات در صدر ارزشمندترین شرکت‌های دنیا گواه این است که وابستگی مدیریت شهری به هوشمندسازی روز به روز بیشتر می‌شود.
 
او با بیان اینکه معیارهای میزان هوشمندی شامل حکمرانی هوشمند، شهر الکترونیک، شهروند هوشمند، اقتصاد هوشمند، حمل ونقل هوشمند و ... است، عنوان کرد: در هر معیار یک معاونت، سازمان یا اداره در شهرداری وجود دارد که نیاز است توجه جدی به موضوع هوشمندسازی داشته باشند همچنین توجه به ایجاد در آمد پایدار از کسب و کارهای جدید نیاز به زیرساخت مناسب هوشمندسازی دارد.
 
نصیری عنوان کرد: باتوجه به ضرورت‌های اشاره شده وجود یک سازمان قوی به عنوان سازمان همکار تمام بخش‌های شهرداری ضرورتی اجتناب ناپذیر است که چالش‌های هر بخش را احصا، راهکار مرتبط با آن را با کمک هوشمندسازی ارائه و درنهایت با ارائه روش‌های نوآورانه در راستای برطرف کردن چالش‌ها تلاش کند اکنون سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان سازمانی که در سابق اداره انفورماتیک نامیده می‌شده، متولی این کار بوده است از شهردار تقاضا می‌شود برای افزایش سرعت و دقت در هوشمندسازی در ساختار سازمان فاوا بازنگری جدی شود.
 
وی بیان کرد: ایجاد و اصلاح فرآیندهای مرتبط با هوشمندسازی در کنار اصلاح ساختار یک ضرورت است و عدم توجه به آنها آینده‌ای برای کلان شهر مقدس شیراز شاید متصور بود.
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
166 کلیک ها  یکشنبه, 08 خرداد 1401 23:52
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا