به گزارش راستین آنلاین رئيس شوراي شهر شيراز، برجسته تربن كار شوراي پنجم را راه اندازي مركز پژوهش ها، سامانه PMIS و مصوبه شفافيت و تعارض منافع دانست.
عبدالرزاق موسوی سه شنبه 12 اسفند در جمع خبرنگاران گفت: با اجراي قراردادهاي تيپ بر روي سامانه PMIS از حضور دلالان و ضرر و زيان به شهروندان و شهرداري جلوگيري شده است.
او با بیان اینکه نگاه هاي حداقلي و حداكثري محدود و نامحدود در ارزيابي عملكرد شوراها وجود دارد، افزود : آنچه مسلم است، اين است كه در نظام اداري اصل با حاكميت قانون است و در چارچوب قانون وظايفي مشخص مي شود كه بر اساس آن مي توان عملكردها را ارزيابي كرد.
موسوی همچنین با اشاره به اینکه شوراي پنجم شيراز در سياست هاي عمومي خود در عرصه مديريت شهري بحث حكمروايي شايسته را به عنوان يك مولفه بسيار مهم در دستور كار خود قرار دادادامه داد. : بر پايه اصول مسلم قانون مداري و وفاداري به قانون، اصل پاسخگويي، اصل الزام بيان دلايل، شفافيت، مشاركت مردم، عدالت و تساوي و بينش راهبردي با بهره مندي از پشتوانه هاي تجربي و علمي استوار است.
او با بيان اينكه شوراي پنجم با اين نگاه و رويكرد برنامه پنج ساله شيراز را تعريف و براي آن شاخص تعيين كرد، افزود: آنچه قبلا اصلا مطرح نبود موضوع ايجاد شاخص ها بود، كه در اين دوره ٣٦٠ شاخص كمي در راستاي حكمروايي شايسته تعريف شد.
رئيس شوراي شهر شيراز ادامه داد: در سال ٩٦، شورا و برنامه هاي آن را با ٧٠ شاخص تحويل گرفتيم اما امروز در كنار آن برنامه ٥ ساله و تعریف شاخص ها در آن به برش بودجه اي نيز توجه شده و نتيجه آن تصويب بودجه ١٤٠٠ شهرداري شيراز و براي اولين بار تصويب دو متمم بودجه اي در يكسال است.
موسوی گفت :تصويب بودجه با اين سرعت به معناي عدم توجه نيست بلكه به معناي برش برنامه اي و حركت در مسير صحيح است.
همچنین او در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه بحث ايجاد شهرداري الكترونيك يكي از مباحث جدي شوراي پنجم بوده است، گفت: سامانه PMIS موضوع فراموش شده اي بود ، كه در راستاي اثربخشي و افزايش كارايي سازماني با تاكيدات شورا و همراهي شهرداري عملياتي و اجرايي شد.
رئيس شوراي شهر شيراز در خصوص مصوبه اخير شورا پيرامون ايجاد ٢٢ بازارچه ميوه و تره بار هم گفت: قبول داريم كه در شهر باندهاي مافيايي و عده اي فرصت طلب به دنبال نگاه سودجويانه خود هستند و اين فضا در حوزه ميوه و تره بار هم غالب است اما اينها سبب نمي شود كه شورا و شهرداري به تكليف قانوني خود در بحث تامين نيازهاي مردم در بخش مواد غذايي و ميوه و تره بار ورود نكنند، لذا شوراي شيراز به عنوان تكليف به اين بحث ورود كرده و با تاكيد بر قيمت گذاري هوشمند تلاش دارد بر زندگي و معيشت مردم اثرگذاري مثبت داشته باشد.
موسوي همچنين در خصوص برخي ادعاها پيرامون فروش و واگذاري گسترده املاك شهرداري گفت: اين ادعاها و ارائه اطلاعات خلاف واقع است و با بررسي بودجه شهرداري به راحتي مي توان ديد كه نسبت درآمد شهرداري از محل فروش املاك به كل بودجه شهرداري چه ميزان است و در سال هاي گذشته اين درصد چقدر بوده است.
او تاكيد كرد: البته پروژه هاي مشاركتي شهرداري قابل فروش است و فروش آنها براي تامين نيازهاي شهرداري انجام مي شود اما نسبت به دوره قبل اين سهم فروش يك دهم است.
رئيس شوراي شهر شيراز همچنين از گزارش ماهيانه اجراي مصوبات و تكاليف به صورت مستند از سوي شهرداري اشاره كرد و گفت: از ٥٥٠ مصوبه شوراي پنجم تاكنون نزديك براي ٣٠٠ مصوبه تكاليف حقوقي بر عهده شهرداري گذاشته كه از منظر ما ٤٠ مصوبه آن كاملا اجرايي نشده و ٢٠ مصوبه نيز اصلا اجرا نشده است.
او همچنين در خصوص در بحث انتخابات و حضور اعضاي شوراي كنوني در اين عرصه گفت: دو هفته صبر كنيد مشخص خواهد شد چه كسي مي آيد و چه كسي نمي آيد.
گفتنی است موسوی گفت : ما به كاري ماندگار مي گوييم كه ساختار را اصلاح كند و در نوع نگاه مردم تفاوت ايجاد كرده و اعتماد آنها را جلب كند.