آغاز دادرسی بدون کاغذ در شیراز/تمام الکترونیک شدن فعالیت‌های قضایی در فارس

رئیس کل دادگستری استان فارس از اجرای طرح خدمات تمام الکترونیک و دادرسی بدون کاغذ در یکی از مجتمع‌های قضایی شیراز خبر داد.

 
به گزارش راستین آنلاین حجت الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی چهارشنبه ۳ آذر در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه حرکت به سمت تمام الکترونیک شدن فعالیت‌های قضایی در فارس آغاز شده است، گفت: مجتمع شماره ۴ شوراهای حل اختلاف شیراز خدمات خود را به صورت کاملاً الکترونیکی ارائه و طرح دادرسی بدون کاغذ را به صورت ۱۰۰ درصد اجرایی کرده است.
 
نماینده عالی قوه قضائیه در استان فارس با بیان اینکه کلیه فرایند دادرسی در این مجتمع بر روی سرورهای رایانه ای ثبت و ضبط می شود و مراجعان نیز خدمات ارسال لوایح ودریافت ابلاغات را به صورت الکترونیکی ارسال می نمایند.
 
موسوی با بیان این که در راستای تشویق حوزه های قضایی به استفاده از زیرساخت های الکترونیکی، عملکرد حوزه های قضایی هر ماه در این خصوص مورد سنجش قرار می گیرد گفت: علاوه بر مجتمع شماره ۴ شورای حل اختلاف شیراز که به صورت ۱۰۰ درصد خدمات الکترونیک ارائه می نمایند حوزه قضایی فراشبند با میانگین ۵/۳۳درصد خدمات قضایی، جویم با ۲۵ درصد و زرقان با ۲۲ درصد در ۷ ماهه سال جاری دارای بهترین جایگاه در ارائه خدمات الکترونیک قضایی می باشند.
 
وی با تأکید بر اینکه مسیرطولانی و سختی را در دستیابی به اهداف کامل طرح در پیش داریم تصریح کرد: در این راستا علاوه بر قضات دادگستری استان، وکلا و کارشناسان و مراجعان به دادگستری نیز باید همکاری لازم را در این خصوص داشته باشند تا این مسیر تحولی در دوران تحول و تعالی قوه قضائیه با شتاب بیشتری ادامه یابد.
 
معاون قضایی و فناوری اطلاعات و ارتباطات دادگستری استان فارس نیز با اشاره به مزایای ویژه ارائه خدمات قضایی به صورت الکترونیکی بیان داشت: کاهش وابستگی به فضای فیزیکی، تسهیل ارائه خدمات به صورت غیرحضوری، ذخیره کلیه اطلاعات و اسناد پرونده با قید زمان و جزئیات در پرونده و عدم امکان حذف آن و عدم نیاز به اشغال فضای فیزیکی در راکد کردن پرونده از جمله این مزایاست.
 
علی مؤمن حسین پور اضافه کرد: در استای اجرای بهتر طرح دادرسی بدون کاغذ کلیه پرسنل شعب و شوراهای حل اختلاف به صورت پیوسته مورد آموزش قرار گرفته اند که در همین راستا آموزش های لازم برای ۴ هزار نفر ساعت پرسنل دادگستری و ۱۲۰۰ نفر ساعت نیز برای پرسنل شورای حل اختلاف اجرا شده است.
 
حسین‌پور افزود: تا کنون مراجع متعددی همچون دادستانی کل کشور، ثبت اسناد و املاک، اداره کل زندان ها، نیروی انتظامی، پزشکی قانونی، بانک مرکزی، پلیس گذرنامه و راهور ناجا به صورت الکترونیک با شعب محاکم و دادسراها ارتباط الکترونیکی برخط دارند که کمک شایانی در تکمیل فرایند ارائه خدمات تمام الکترونیک قضایی داشته است.
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
399 کلیک ها  چهارشنبه, 03 آذر 1400 13:10
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا