برداشت زعفران در مرودشت آغاز شد

راستین آنلاین:مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از آغاز برداشت گل های زعفران از مزارع این شهرستان خبر داد و افزود: پیش بینی می شوداز هر هکتار به طور متوسط سه کیلو و در مجموع بیش از 100 کیلو زعفران خشک در این شهرستان تولید شود.

 عزیز رحیمی افزود: برداشت زعفران در این شهرستان از اوایل آبانماه آغاز  و تا حدود 15 تا 20 روز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه  کشت زعفران در مرودشت در حال افزایش است، تصریح کرد: زعفران از محصولات مقاوم به خشکی است و در سال های اخیر کاشت آن در مرودشت به 35 هکتار رسیده که 32 هکتار آن بارور است و مابقی در سال آینده بارور می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با بیان اینکه در سال‌های اخیر با ایجاد برنامه‌هایی مبنی بر تکیه بر اقتصاد بدون نفت، حمایت‌های زیادی از تولید و گسترش زعفران  انجام ‌شده است خاطر نشان کرد: دولت در همین راستا به پرداخت تسهیلات کم بهر و یارانه پیاز زعفران اقدام کرده است.

 این مقام مسئول با اشاره به  اینکه زعفران تولید شده در  مرودشت به  لحاظ شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی  برخوردار است افزود: زعفران در مرودشت دارای  گواهینامه ICM یا نشان حداقل مصرف سموم است و  با نشان  تجاری (برند)  در یک فروشگاه تخصصی به بازار عرضه می شود.

وی به زنجیره تولید تا مصرف زعفران در مرودشت نیز اشاره و عنوان کرد:  تولید و عرضه زعفران در مرودشت برای بیش از 400 نفر  کارآفرین  فرصت شغلی ایجاد کرده است.

انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
866 کلیک ها  جمعه, 17 آبان 1398 12:07
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا