عزیز رحیمی افزود: برداشت زعفران در این شهرستان از اوایل آبانماه آغاز و تا حدود 15 تا 20 روز ادامه دارد.
وی با بیان اینکه کشت زعفران در مرودشت در حال افزایش است، تصریح کرد: زعفران از محصولات مقاوم به خشکی است و در سال های اخیر کاشت آن در مرودشت به 35 هکتار رسیده که 32 هکتار آن بارور است و مابقی در سال آینده بارور می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با بیان اینکه در سالهای اخیر با ایجاد برنامههایی مبنی بر تکیه بر اقتصاد بدون نفت، حمایتهای زیادی از تولید و گسترش زعفران انجام شده است خاطر نشان کرد: دولت در همین راستا به پرداخت تسهیلات کم بهر و یارانه پیاز زعفران اقدام کرده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه زعفران تولید شده در مرودشت به لحاظ شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی برخوردار است افزود: زعفران در مرودشت دارای گواهینامه ICM یا نشان حداقل مصرف سموم است و با نشان تجاری (برند) در یک فروشگاه تخصصی به بازار عرضه می شود.
وی به زنجیره تولید تا مصرف زعفران در مرودشت نیز اشاره و عنوان کرد: تولید و عرضه زعفران در مرودشت برای بیش از 400 نفر کارآفرین فرصت شغلی ایجاد کرده است.