بهاره شفيعي با بیان اینکه، کافه کتاب ها ساز و کار لازم این حوزه را ندارند، افزود: کافه کتاب ها در کنار کار صنفی و تجاری خود کتاب خوانی و نشست های نقد و بررسی آثار ادبی نیز برگزار می کنند.
وي با تصريح اينكه هيچ يك از اين مكانها شكل كافه كتاب را ندارد، گفت: اساس و بنیان چنین اماکنی کتاب است و در كنار آن مراجعه كننده امكان پيدا خواهد كرد كه براي خوانش و مطالعه كتاب و نقد و تحليل آثار را نيز دنبال و نيازها را مرتفع كند.
شفيعي با بيان اينكه تنها يك مكان در محل كتابخانه آرامگاه عبدالله خفيف شيراز، در قالب چنين تعريفي ميگنجد، از رایزنی و پیگیریها در خصوص ایجاد کافه کتابها در شهر شیراز خبر داد و گفت: برای تقویت حوزه ادبی، اختصاص فضای بیشتر فرهنگی نیاز است تا با مشارکت بخشهای دیگر چنین مراکز و اماکنی راهاندازی شود، از این رو بخش خصوصی یکی از حوزههایی است که میتواند با استفاده از این رویکرد فضای فرهنگی بیشتری را در بر گیرد.
وی، ادامه داد: همکاری بخش خصوصی با حوزههای فرهنگی از جمله اداره کل فرهنگ و ارشاد فارس دارای تاثیر بدیهی است. بدین رو، یکی از محافلی که از سوی ما پیگیری میشود تلاش برای گسترش کافه کتابهاست. محافلی که کتاب به عنوان پایه و اهداف و بنیان این مجموعه هاست.
شفیعی، تاکید کرد: با وجود کافه کتاب، نقد کتاب، بررسی، خوانش و رویدادهای فرهنگی مرتبط با یار مهربان را میتوان پیگیری کرد. یکی از محافلی که در این رابطه فعالیت میکند، انجمن ادبی ترمه است که در آرامگاه عبدالله خفیف قرار دارد و در قالب حوزههایی نظیر غزل، شعر سپید، نقد و بررسی کتاب فعاليت ميكندبه فعالیت ادبی میپردازد.
معاون فرهنگي ارشاد فارس گفت: طبیعی است که با حمایت از این حوزهها میتوان به یاری فرهنگ و ارشاد استان و ادیبان و فرهنگوران شتافت. زیرا دسترسی ما به تمامی بخشهای جامعه ادبی امکان پذیر نیست و پوشش علاقهمندان و ادب دوستان به وسیله انجمنها بسیار بهتر انجام میشود.