آیا فیس اپ نا امن است؟/همه چیز درباره اپلیکیشن پیری چهره

راستین آنلاین:احتمالا شما هم استوری یا پستی را از عکس دوران پیری دوستان و فالوورهایتان دیده باشید.

چالش فیس اپ که در شبکه‌های اجتماعی با هشتگ‌های #AgeChallenge و #FaceAppChallenge ترند شده یکبار دیگر توجهات زیادی را به این اپلیکیشن جلب کرده است.

اپلیکیشن Face App عکس چهره کاربران را می‌گیرد و عکسی از چهره احتمالی آنان در دوران پیری تحویل می‌دهد.

فیس اپ اپلیکیشنی روسی است که در ژانویه ۲۰۱۷ برای iOS و فوریه همان سال برای اندروید منتشر شده و کاربران زیادی در سراسر دنیا دارد. اگر به خاطر داشته باشید در همان زمان فیلتر تغییر جنسیت این اپلیکیشن طرفداران زیادی پیدا کرده بود.

در سال ۲۰۱۷ فیلتر تغییر جنسیت این اپلیکیشن طرفداران زیادی پیدا کرده بود. اضافه کردن مدل موی جدید، اضافه کردن لبخند به چهره ها، جوان و پیر کردن و تغییر جنسیت سوژه عکاسی از قابلیت این نرم افزار محسوب می‌شود.

پیش از این امکان تغییر رنگ پوست نیز وجود داشت که به دلیل اعتراضات ضد نژاد پرستانه به فیس آپ، این فیلتر توسط شرکت تولید کننده حذف شد.

فیس اپ خطرناک است؟

به تازگی نیز خبر‌هایی در مورد امن نبودن اطلاعات کاربران نزد این شرکت منتشر شده است. کارشناسان هشدار داده‌اند احتمالاً این اپلیکیشن اطلاعات کاربران را در اختیار توسعه دهندگان روسی خود قرار می‌دهد.

در اصل نگرانی کارشناسان مربوط به قابلیت این اپلیکیشن است که می‌تواند بدون اجازه کاربر به عکس‌های بخش Camera roll کاربر دسترسی یابد و آن‌ها را ذخیره و استفاده کند.

پس اگر شما هم خواستید این کار را انجام دهید، پیش از این‌که عکس‌تان را به این اپ بسپارید اندکی به امنیت خود در دنیای مجازی فکر کنید.

FaceApp چیست؟

اپلیکیشن FaceApp یک برنامه رایگان در اپ‌استور اپل و گوگل‌پلی برای دستگاه‌های اندرویدی است. این اپ با استفاده از هوش مصنوعی و به‌کارگیری چند فیلتر و ویژگی سعی می‌کند نسخه‌های مختلفی از چهره کاربران در جوانی، میان‌سالی و پیری بسازد.

اجازه دهید آمار شگفت‌انگیزی از FaceApp به شما بدهیم. در گوگل پلی به تنهایی بیش از ۵۰ میلیون دانلود داشته است. در اپ استور با گرفتن امتیاز ۴.۷ از بیش از ۲۵۰ هزار کاربر در رتبه نخست اپلیکیشن‌های عکس و ویدیو است.

این اپلیکیشن اولین بار در سال ۲۰۱۷ عرضه و کمی سروصدای کرد، ولی نسخه‌های نخسیتین آن چندان چنگی به دل نمی‌زد تا اینکه در به‌روزرسانی‌های بعدی به تدریج توانست چهره‌هایی واقعی‌تر بسازد و یک اپ سرگرم‌کننده برای کاربران شود.

نسخه رایگان این اپ فیلتر‌های محدودی می‌دهد، ولی نگران نباشید؛ همین فیلتر‌های محدود به شما اجازه می‌دهد خود را پیرتر کنید، جنسیت خود را عوض کنید، لبخند و شکل دهان را دستکاری و رنگ موی خود را عوض کنید.

با فیلتر‌های اپلیکیشن فیس اپ می‌توانید جوان‌تر هم شوید. البته، به دلایل نامعلومی فیلتر جوان‌گرایی آن زیاد جالب و واقعی نیست و چندان استقبالی از آن نشده است. شاید هم به این دلیل است که ما قبلا جوان و می‌دانیم چه شکلی بودیم. مردم بیشتر دوست دارند سراغ آینده بروند و از گذشته کمتر سراغی می‌گیرند.

فیس اپ چگونه کار می‌کند؟

اپلیکیشن FaceApp توسط تیمی کوچک از سنت پترزبورگ روسیه ساخته شده است. یاروسلاو گونچاروف، بنیانگذار و مدیر عامل فیس اپ می‌گوید: «ما فناوری جدیدی را توسعه دادیم تا با استفاده از شبکه‌های عصبی بتواند چهره افراد را دستکاری کند در حالی که هنوز قابلیت فتورئالیستی آن حفظ شده است.»

مدیرعامل فیس اپ تاکید دارد که فناوری و اپلیگیشن آن‌ها سعی در تغییر چهره دارد، ولی نمی‌خواهد یک چهره فانتزی یا خیالی بسازد بلکه ویژگی‌های واقعی چهره باقی می‌مانند و همین موضوع فیس اپ را از سایر اپ‌های مشابه متمایز ساخته است.

شما می‌توانید از میان عکس‌های قبلی خود در گالری یک عکس چهره انتخاب کنید یا با دوربین گوشی عکسی جدید بگیرید و بعد در فیس اپ با استفاده از فیلتر‌هایی که ارایه شده‌اند؛ خود را پیرتر، جوان‌تر و ... کنید.

این اپلیکیشن برای دسترسی به گالری عکس شما نیاز به مجوز دارد، اما مدیرعامل فیس اپ می‌گوید کاملا حریم خصوصی کاربران رعایت شده و در صفحه حریم خصوصی نرم‌افزار به طور کامل نحوه استفاده کاربر از این اپ مشخص شده است.

البته، در این صفحه ذکر شده ممکن است عکس و برخی از مشخصات یا اطلاعات کاربران با دیگر شرکت‌های زیرمجموعه همین گروه به اشتراک گذاشته شود.

چالش فیس اپ

در حال حاضر، بسیاری از هنرمندان، بازیگران، افراد مشهور دنیای مجازی و فوتبالیست‌ها در چالش فیس اپ شرکت کرده و عکس‌هایی از خود منتشر ساختند در حالی‌که پیرتر و شکسته‌تر شدند.

نمی‌توانیم بگوییم همه عکس‌ها واقعی و یک دست هستند. برخی عکس‌ها بهتر و واقعی‌تر و برخی دیگر از عکس‌ها خیلی مصنوعی درآمدند و نشان می‌دهد یک دستکاری نرم‌افزاری ساده است.

این موضوع نشان می‌دهد هنوز اپلیکیشن فیس اپ خطا‌هایی دارد و باید روی برخی ویژگی‌های خود بیشتر تمرکز کند و شبکه عصبی آن نیاز به آموزش بیشتری دارد. به هر حال، هر چیزی نشانه‌ای از آینده داشته باشد؛ مورد استقبال مردم قرار می‌گیرد.

چالش عکس پیری بازیگران ایرانی

هنرمندان و چهره‌های معروف ایرانی هم مانند هومن سیدی، الناز شاکردوست، امیر مهدی ژوله، میلاد کی مرام، ترانه علیدوستی، رضا صادقی، مهراب قاسمخانی، پرستو صالحی، محمدرضا گلزار به این چالش پیوسته اند و با انتشار عکس‌ها و استوری‌های خنده دار و باحالی حال و هوا و احساسشان را با ما به اشتراک گذاشتند.

Screenshot 20190719 201231 com.instagram.android

وزیرارتباطات هم پیر شد

وزیر ارتباطات  هم در صفحه اینستاگرامش عکسی از پیری خود با اپلیکیشن فیس اپ منتشر کرد و به چالش پیری فضای مجازی پیوست.

آذری جهرمی در اینستاگرامش نوشت: شما می‌دونید چه خبره؟

الان که از برنامه‌های فشرده و پذیرایی از چهل هیئت عالیرتبه بین‌المللی حاضر در همایش #ایران_هوشمند و #الکامپ۲۵ رسیدم منزل و گوشیم رو چک کردم، بیش از ده عکس از افراد مختلف از پیری خودم دریافت کردم.

یک اَپ فراگیر شده یا دوست دارن زود پیر بشم؟

انتهای پیام /  101
2501 کلیک ها  جمعه, 28 تیر 1398 20:21
این مورد را ارزیابی کنید
(7 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا