مهدی همتی گفت: در دو دهستان هنگام و زاخرویه از بخش مرکزی این شهرستان عملیات مبارزه به سرعت در حال انجام است.
او با اشاره به ریزش متعدد دسته های بزرگ ملخ صحرایی از سی و یکم اردیبهشت ماه، اظهار کرد: عملیات مبارزه با "موج جدید" ملخ صحرایی تا کنون در بیش از 350 هکتار از مناطق آلوده با مشارکت کشاورزان و باغداران انجام شده است.
این مقام مسئول با تاکید بر وسعت اراضی در معرض خطر تصریح کرد: نزدیک به 150 نفر از بهره برداران با دریافت بیش از 280 لیتر سم به وسیله ادوات و سمپاش های شخصی مبارزه را انجام داده اند که با توجه به مسائل فنی در این حوزه احتمال نیاز به سمپاشی دوباره نیز وجود دارد.
همتی با بیان اینکه ملخ های ریزش کرده بال دار و نا بالغ هستند، ابراز کرد: این ملخ ها برای رشد و بلوغ نیاز غذایی بالایی دارند و به شدت گرسنه بوده از این رو هیچ محصول کشاورزی از تعرض و خطر آن مصون نیست.
به گفته او؛ گروه زیادی از محصولات زراعی مانند گوجه فرنگی، بادمجان، آفتاب گردان و محصولات باغی مانند نحیلات و انواع مرکبات در مناطق مذکور در معرض آسیب هستند که تا کنون با سرعت العمل اکیپ های جهاد کشاورزی و باغداران منطقه خسارت به حداقل مقدار ممکن رسیده است.
همتی ضمن تقدیر از همکاران درگیر مبارزه با ملخ صحرایی اعلام کرد: در سال زراعی جاری بیش از 18 هزار و 500 هکتار از عرصه های منابع طبیعی، باغ ها و مزارع به منظور ردیابی ملخ صحرایی در این شهرستان پایش شده که در 667 هکتار مبارزه شیمیایی انجام گرفته است.
او عنوان کرد: برای سطوح سمپاشی شده بیش از 780 لیتر سم به صورت کاملا رایگان تهیه و در اختیار بهره برداران قرار گرفته است که با توجه به وضعیت موجود سموم مورد نیاز افزایش خواهد یافت.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین افزود: کشاورزان و باغداران نسبت به بازدید مزارع و باغ های خود به شکل مستمر اقدام کنند همچنین به منظوره مبارزه، سمپاش های خود را آماده به کار داشته باشند.
عموم مردم در صورت مشاهده دستجات ملخ صحرایی با شماره 1504 تماس گرفته یا به نزدیک ترین مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کنند.