سرهنگ حميد افرامن افزود : هموطنانی که قصد دارند کمکهای مردمی و یا کفاره روزه خود را از بستر فضای مجازی از طریق مؤسسات خیریه فعال در این حوزه پرداخت كنند، نسبت به اصالت آنها اطمینان حاصل کرده و توجه داشته باشند که حتماً از طریق شرکتها و مؤسسات شناخته شده در کشور که توسط رسانههای جمعی (رادیو، تلویزیون و...) اقدام به اعلام شمارهحسابهای رسمی خود میکنند، اقدام كنند.
او از حضور شبانهروزی پلیس فتا استان فارس در فضای مجازی خبر داد و اضافه کرد : نیرو های پلیس به صورت مداوم در حال پایش این فضا بوده و در صورت مشاهده هرگونه مورد مجرمانه، با اقدامات پیشدستانه به دنبال برخورد و مقابله با مجرمان سایبری هستند.
افرامن با بيان اينكه روزهداران و شهروندان در این ایام از اپلیکیشن برای تلاوت قرآن کریم استفاده می کنند، اظهار داشت : کلاهبرداران از این فضا سوء استفاده و با ارائه اپلیکیشنهایی که مورد تأیید و اعتبار نمیباشد و با اخذ مبالغی هر چند کم اقدام به کلاهبرداری یا هدایت شهروندان به صفحات جعلی (فیشینگ) ميكنند.
رئیس مركز اطلاع رساني پلیس فارس تصریح کرد : شهروندان برای تهیه اینگونه نرمافزارها باید از سایتهای مجاز و معتبر اقدام كنند و مراقب سوء استفاده کلاهبرداران باشند.
سرهنگ افرامن سایت پلیس فتا را مرجع کاملی از مطالب آموزشی برشمرد و گفت: هموطنان عزیز با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir میتوانند موارد آموزشی و هشداری موردنیاز خود را دریافت كرده و در صورت نیاز راهنماییهای لازم را از طریق لینک "سامانه پاسخگویی به فوریتهای سایبری" دریافت کنند.