با چنین تعریفی ازکارکردهنر،اکنون اداره پیشگیری و سامان دهی آسیب دیدگان اجتماعی شهرداری شیرازازتئاتربه عنوان وسیله ای برای فراهم ساختن فضای بازگشت آسیب دیدگان اجتماعی به بطن جامعه استفاده می کند.
پس ازتجربه تماشای تئاتر«رازکلبه شکلاتی»توسط کودکان کار،روزگذشته بخش دیگری ازاین آسیب دیدگان درشیراز،روی صندلی های تالاراستاد هودی شیراز نشستند تا با تماشای تئاتر«اکبرکجاست؟»درفضایی فرهنگی هنری حضورشانه به شانه خود را درکنارانسان هایی که شاید تا دیروزگمان می کردند با آنها فرسنگ ها فاصله دارند را تحربه کنند.
مدیر اداره پیش گیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز که به شدت به نقش هنر درکمک به آسیب دیدگان اجتماعی جهت بازگشت به جامعه و بازیافتن عزت نفسشان اعتقاد دارد،با اعلام این خبر گفت: پس از خلق شبی زیبا و تجربه ای به یاد ماندنی برای کودکان کارتوسط عوامل تئاتر«رازکلبه شکلاتی»این باربخش دیگری از آسیب دیدگان اجتماعی را به تماشای تئاتری دیگر دعوت کردیم تا این عزیزان باورکنند که جامعه برای بازگشت آنها به یک زندگی بانشاط و با طراوت آغوشش را برای آنها بازکرده است.
یوسف آفرینی با تاکید بر اینکه رویکرد جدید اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز در خصوص آسیب دیدگان اجتماعی، ایجاد فضاهای فرهنگی و هنری برای بهره برداری آنها است افزود:تولیدات فرهنگی می تواند کمک شایانی برای مطلوب تر شدن آماربازگشت این عزیزان به جامعه کند.
تئاتر«اکبرکجاست؟»را محمدحسن محمودی طراحی و کارگردانی کرده وبا محمد قائدنیا به عنوان بازیگر آن را به روی صحنه برده است.
با توجه به این که هنر تاثیر بسیاری در آموزش و آگاهی رسانی دارد به نظرمی رسد اینگونه رفتارها و اقدامات نرم افزاری می تواند ضمن جایگزین شدن رفتارهایی از جنس سلبی و قهری، زمینه بازگشت آسیب دیدگان اجتماعی به جامعه را بیش از پیش فراهم سازد.رفتارهایی که جامعه امروز ما بیش از پیش به آنها نیازمند است.