بعثت یعنی نپذیرفتن بی عدالتی

بعثت یعنی نپذیرفتن بی عدالتی
   
بعثت یعنی نپذیرفتن بی عدالتی |||| ||||

اگر سوال شود چرا بعثت ، چه بگوییم ؟

این پرسش اساسی ترین و مهمترین و رایج ترین پرسش هایی است که  و باید جواب داده شود و اما انگیزه‌ی بعثت ، نزول وحی ونزول قرآن است‌ ، یعنی اول با عقل و ثانیا با نقل صحیح پاسخ داده شود.

به گزارش خبرنگار راستین آنلاین حجت الاسلام والمسلمین عبدالرسول خسروبیگ بیان کرد: نزول وحی یعنی با حکمت دلمان را مصفا بخشیم چرا که حکمت را یک حکیم با عقلانیت مصر است و جلوه الهی را در وجود پیام آورش می‌بیند. 

 
رئیس امور فرهنگی دانشجویی هيئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: و اما نزول قرآن‌ ، که همان انگیزه تلاوت قرآن بر بشر که تزکیه نفس و رهیدن از ظلمات که گفتمان خدا بر انسان است ( نقل)، کوتاه واما مهم ،توحید اصلی ترین و مهم ترین پیام بعثت است ، فراگیری این اصل چنان گسترده است که اسلام را دین توحید می‌شناسد.(انبیا/۲۵)و از بعدی دیگر ، توحید فقط راه حل از بین بردن بحران‌های دوران جاهلیت نیست که به عنوان یک شعار محض به آن نگاه کرد.
 
وی افزود: توحید ، نفرت و دوری و نفی طاغوت هاست ، توحید یعنی تکیه نکردن به هیچ قدرتی به جز قدرت و عظمت الله،
پس باید دانست که انسان قرن حاضر بیش از هر زمان دیگر به این اصل حیاتی نیاز دارد ، چون بشر امروز هم گرفتار طاغوت و بت های درونی است و هم دچار آلام و دردها و بت های بیرونی ، لذا از هر گونه پیشرفت عاقلانه و عادلانه و سعادت واقعی و رشد و بالندگی باز میماند‌ و اگر چه به ظاهر ممکن است گفته شود در این عصر با وجود امکانات به روز به خیلی از پیشرفت ها رسیده است ، اما واهی و بعضا تهی است.
 
حجت الاسلام والمسلمین خسروبیگ ادامه داد: بعثت که همان اصل گرایش به توحید است یعنی نپذیرفتن بی عدالتی و باید دانست که از شخصی ترین رفتار انسان تا قانون گذاری برای حکومت جهانی ، جایگاه اجرای اصل توحید است و وقتی بعثت را از کلام بزرگانی همچون امیرالمؤمنین علی (ع) که خود شاهد عینی و ناظر واقعی و دلسوخته این جریان بزرگ بوده است و شخصیتی همچون فاطمه زهرا (س) که بدون واسطه از زبان نبی مکرم اسلام شنیده است واکاوی می‌کنیم از سخن آنان در می‌یابیم، که خداوند پیامبر را برانگیخت تا تمام کار های خود را به اتمام برساند و انسان را از ظلمت و جهل برهاند و مردم را از فساد و فتنه هایی که گریبان گیرشان شده بود نجات دهد ، چون چراغ هدایتی نبود و اگر هم بود بی نور شده بود و کور دلی همگان را فرا گرفته بود ، خدای رحمان معصیت می شد و شیطان را یاری می کردند.
 
رئیس امور فرهنگی دانشجویی هيئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در پایان اظهار کرد: سایه شوم جهل و تعصب همه جا را فرا گرفته بود و به حقیقت سخن و تعبیر ارزشمند بزرگان دین نسبت به بعثت چه ارزشمند و زیبا بیان شده است که خلاصه کلام این است : آری پیامبر برانگیخته شد تا انوار مقدسه الهی را هم بشناساند و هم بنمایاند.
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
276 کلیک ها  دوشنبه, 09 اسفند 1400 17:08
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا