به گزارش راستین آنلاین مهرداد سهرابی که به عنوان مهمان ویژه در دومین نشست هفتگی برخط مدیر کل آموزش و پرورش فارس با روسا و شورای معاونین ادارات سراسر استان در محل اداره کل آموزش وپرورش فارس حضور داشت گفت: دولت در حال تنظیم لایحه ای است تا با ایجاد رقابتی سالم انحصار را از مخابرات خارج کند .
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس بیان کرد: از سیاستهای مهم و برنامه های وزارت ارتباطات کاهش شکاف دیجتالی در مناطق کم برخوردار و روستایی است تا به وسیله آن بتوان عدالت آموزشی را برقرار کرد و از مهاجرت به سمت شهر ها جلوگیری شود.
سهرابی با اشاره به اینکه در دولت یازدهم و دوازدهم توسعه ارتباطات با سرعت بیشتری در حال توسعه بوده است افزود: وزارت ارتباطات همواره سعی کرده است با تعامل نزدیک با سایر وزارتخانه ها خود را از آنان جدا ندانسته و در خدمت اهداف دیگر وزارتخانه ها به خصوص آموزش و پرورش گام برمی دارد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس گفت: بروز کرونا فرصتی شد تا نگاه به توسعه فناوری در روستاها نیز به طور چشمگیری کاهش یابد به طوریکه که در سالهای قبل برای نصب سایت و زیر ساختهای اینترنتی در روستاها همواره با مقاومت از طرف مردم روبرو می شدیم.
سهرابی با بیان اینکه رویکرد وزارت ارتباطات در رابطه با مردم همواره پاسخگویی به آنان بوده نه فرار از آنان ادامه داد: تا پایان برنامه ششم توسعه مقرر گردیده است که وزارت ارتباطات موظف است که 4 خدمت آموزش، سلامت، کشاورزی و بانکداری را در 80 درصد روستاهای بالای 20 خانوار در کشور فراهم سازد.
وی ادامه داد: استان فارس دارای 2428 روستا بالای 20 خانوار هست که 90 درصد این روستاها دسترسی به اینترنت ثابت یا سیار و یا یکی از اپراتورهای ایرانسل و همراه اول را دارا هستند و درصدد هستیم 10 درصد باقی مانده را هرچه سریعتر کامل کنیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس بیان کرد: هرکدام از سایتهای مورد نظر بالغ بر 10 روستا و 260 مشترک را تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار خواهد داد.
وی در رابطه با اختلال سرعت اینترنت در شبکه شاد اظهار کرد: بسیاری ازموارد اختلال در شبکه شاد بخاطر سرعت اینترنت نبوده بلکه مربوط به ترافیک و سرورهای خود این برنامه است که قرار است همراه اول این مشکل را مرتفع سازد.
خاطر نشان میشود: دراین جلسه تعدادی ازروسای آموزش وپرورش سراسر استان به نمایندگی ازسایرروسا به بیان مسایل ومشکلات درخصوص موضوع ارتباطات واینترنت مدارس ودانش آموزان ومعلمان پرداختند