جمال رازقی با تاکید بر اینکه متاسفانه آیین نامه اجرای این قانون تهیه نشده و عزمی برای تهیه آن در کشور وجود ندارد، افزود: بنا بر اعلام صنعتگران، اداره برق استان اعلامهایی به واحدهای تولیدی و صنعتی استان مبنی بر اولویت دار بودن صنایع در کاهش میزان مصرف و یا قطعی برق انجام داده است که این موضوع مغایر با قانون است و این مهم را در استانداری و دادگستری استان پیگیری خواهیم کرد.
او اظهارداشت: در شرایط فعلی موضوع قطعی برق به یکی از دغدغهها و موضوعهای مهم و اساسی واحدهای تولیدی و صنعتی استان است که موجی از سردرگمی و نگرانی را برای فعالان اقتصادی استان ایجاد کرده است.
او اضافه کرد: اتاق بازرگانی فارس دو موضوع مهم قطعی برق صنعتگران در استان به ویژه مستقر در شهرک صنعتی و تامین مازوت برای واحدهای تولیدی استان در فصل زمستان را در شورای گفتگوی استان مطرح خواهیم کرد.
رئیس اتاق بازرگانی فارس گفت: وجود مشکلات داخلی و سنگ اندازی برای عدم حمایت از تولید و صنعت در سالی که به تولید، مانع زداییها و پشتیبانیها نام گذاری و تاکید شده است، جای تعجب دارد.
رازقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل گروهی از نخبگان برای تصمیم گیری در حوزه اقتصاد و صنعت کشور ادامه داد: متاسفانه سالهای متمادی است که در حوزه اقتصاد در کشور هدفگذاری و برنامه ریزی نداریم و اسنادی مانند ایران ۱۴۰۴ و برنامههای توسعهای پنج ساله تدوین شد، اما اهتمامی برای تحقق آنها در کشور وجود نداشت.
او عنوان داشت: عمده کار تصمیم گیران اقتصادی کشور حرکت بدون برنامه و رفع مشکلات روزمره است و هر چند که رسالت اتاقهای بازرگانی ارائه مشاوره به قوا است، اما از بخش خصوصی برای تصویب قوانین و دستورالمعلها نظرخواهی نمیشود و نتیجه تصویب این قوانین کارشناسی نشده، ایجاد مانع برای کسب و کار و اختلال در صادرات است.
رازقی تصریح کرد: با توجه به ضرورت استان، شورای پژوهش اتاق بازرگانی فارس موضوع" شناسایی موانع مدیریت صادرات و ارائه راهکارهای توسعه صادرات" را در دستور کار خود قرار دهد.
در این جلسه خسرو فروغان و هادی حنایی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و فعالان بخش خصوصی استان به بیان دیدگاههای خود در خصوص معضلات و مشکلات بخش تجارت و صنعت استان پرداختند.