سلیمان کرمی در این بازدید که با حضور نمايندگان دستگاه های ذيربط نظیر دانشگاه علوم پزشكی، سازمان بهزيستی، سازمان فنی و حرفه ای، شهرداری شيراز و نيروی انتظامی همراه بود به اهمیت و ضرورت سیاست های مرتبط با بازگشت پذیری آسیب دیدگان اجتماعی به زندگی تاکید کرد.
او افزود: ارتقاء زیرساخت ها و بهره گیری از ظرفیت متخصصان در رابطه با شناسایی، جمع آوری و بازپروری آسیب دیدگان اجتماعی به مواد مخدر از اقدامات ضروری و لازم در این برهه زمانی محسوب میشود.
کرمی تصریح کرد : همچنین ساماندهی و هماهنگی بین دستگاهی در جهت تمرکز و همسو شدن اقدامات در حال انجام می تواند با تدابیر ویژه ای در ادامه این روند برنامه ریزی و اجرا شود.
او در رابطه با بازخورد عملکرد مراکز ماده ۱۶ در جامعه، بیان کرد: ارزيابی ميزان بازخورد عملكرد این مراكز در ارائه خدمات به آسيب ديدگان بعد از دوره شش ماهه در بازگشت به محيط جامعه و درصدد بازگشت پذيری آن ها، حتما بايد در دستور كار ويژه كارشناسان مربوط اجتماعی قرار گيرد و دستگاه های مربوطه و متوليان امر بايد در قبال اين خدمات عليرغم سختی كار، پاسخگو باشند که این مهم نیازمند داشتن برنامه های هدفمند است.