مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با تاکید براینکه توزیع کود شیمایی صرفا از طریق سامانه مزرعه برکت انجام می شود، افزود: متقاضیان با مراجعه به سامانه و ثبت درخواست خرید فرم اطلاعات خود را بررسی و با ثبت اطلاعات نسبت به مراحل بعدی دریافت کود اقدام کنند.
به گفته رحیمی؛ شناسایی و ثبت اطلاعات سطح زیر کشت محصولات زراعی یا باغی افراد متقاضی در هر سال زراعی در سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده های کشاورزی پیش شرط بررسی تخصیص نهاده ها به افراد است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: بهره برداران در هنگام خرید، نوع کود، نام کارگزاری و میزان کود اختصاص یافته را بررسی کنند و در اخر با پرداخت از طریق درگاه اینترنتی فرایند خرید را تکمیل کنند.
رحیمی یادآور شد: بهترین و سریعترین راه خرید کود اوره استفاده از گوشی تلفن همراه یا کامپیوتر شخصی است و قرار گرفتن در صف یا لیست انتظار کافی نت، پست بانک و یا کارگزاری ها توصیه نمی شود.
او با بیان اینکه همه فرآیندهای این سامانه توسط سازمان جهاد کشاورزی استان فارس مورد تایید است، ابراز کرد: سامانه مذکور با هدف تسهیل و تسریع در تخصیص و توزیع شفاف، عادلانه و به موقع نهاده های کشاورزی از جمله کود اوره د رراستای خدمات رسانی به بهره برداران راه اندازی شده است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، مشکلات خرید کود و نارضایتی برخی بهره برداران از توزیع کود را ناشی از عدم خرید به موقع کود و ترافیک خرید در ماه های پایانی سال عنوان کرد و افزود: با حجم تقاضای بالا، توزیع کود جوابگوی متقاضیان نیست و مشکلات ثانویه را در پی دارد.