• رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی مجمع کلان‌شهرهای کشور

شیراز مجموعه ای کامل از نوآوری و مدیریت شهری

شیراز مجموعه ای کامل از نوآوری و مدیریت شهری
   
شیراز مجموعه ای کامل از نوآوری و مدیریت شهری |||| ||||

  مشارکت دادن مردم در نوآوری‌های شهری، را گامی مهم در راستای مدنی کردن مدیریت شهری برشمرد که شیراز به خوبی در این مسیر حرکت کرده است.

به گزارش راستین آنلاین معاون فرهنگی شهردار اصفهان و رئیس کمیسیون فرهنگی مجمع کلان‌شهرهای کشور به مناسبت روز و هفته شیراز، با شهردار شیراز و معاون فرهنگی‌‌اش دیدار کرد.

 
در این دیدار و گفت‌و‌گوی صمیمی، معاون فرهنگی شهردار اصفهان، از شیراز به عنوان مجموعه‌ای کامل از خوبی‌ و زیبایی و روز و هفته شیراز را فرصتی برای تأمل در تمام زیبایی‌ها دانست.
 
 محمد عیدی، رویکرد فرهنگی مجموعه مدیریت شهری شیراز را در سال‌های اخیر، قابل تقدیر ذکر کرد و گفت: برنامه‌های فرهنگی که طی چند سال اخیر به ویژه در یک سال شیوع کرونا در شیراز انجام شده است، بیانگر موفقیت شهرداری در اعتمادسازی عمومی و جذب مشارکت، حضور و همراهی هنرمندان، فرهنگوران و فرهیختگان شیراز در عرصه مدیریت شهری است.
رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی مجمع کلان‌شهرهای کشور، ضمن اشاره به تجربه موفق شیراز در احیای بافت تاریخی،مشارکت دادن مردم در نوآوری‌های شهری، را گامی مهم در راستای مدنی کردن مدیریت شهری برشمرد که شیراز به خوبی در این مسیر حرکت کرده است.
 عیدی بر تبادل این تجارب و هم‌اندیشی مدیران شهری و فعالان فرهنگی و هنری کلان‌شهرهای کشور تأکید کرد.
 
 شهردار شیراز نیز در این دیدار ضمن تأکید بر اهمیت نگاه فرهنگی در مدیریت شهری بر جایگاه فرهنگی دو شهر شیراز و اصفهان و حرکت دوشادوش این دو در مسیر توسعه، اشاره کرد و گفت:ترویج رویکرد فرهنگی در شهرداری‌ها فارغ از وظایف عمرانی و خدماتی این نهاد، پیامدهای مثبت گسترده‌ای برای شهرها خواهد داشت. چراکه فرهنگ بذری است که امروز کاشته می‌شود و سال‌ها بعد در رفتار و اندیشه‌ی شهروندان به ثمر می‌نشیند. 
 
اسکندرپور، باززنده‌سازی بافت تاریخی را مهم‌ترین ویژگی ممتاز شیراز و مصداق روشن مشارکت شهروندان در مدیریت شهری دانست که بیش از آنکه اقدامی عمرانی باشد، نوعی رویکرد فرهنگی تلقی می‌شود.
 
وی با بیان این مطلب که با اقدامات اخیر، در حال حاضر ۸۴ مورد بوم‌گردی در بافت تاریخی شیراز فعال است، خاطرنشان ساخت: افزایش حضور شهروندان در بافت تاریخی، رونق زندگی در این محدوده شهری را به دنبال داشته است. حضور جوانان در بافت تاریخی بازسازی شده، یعنی دمیدن روح زندگی به کالبد این تکه از شهر.
 
 اسکندرپور افزود: این روزها، استقبال سرمایه‌گذاران از سرمایه‌گذاری در بافت تاریخی شیراز، افزایش رغبت مردم به داشتن خانه مسکونی در بافت، نشانه هویت و تشخص شهری است و این یعنی ما در پررنگ کردن جریان زندگی در بافت تاریخی شیراز که بیشتر به بافت فرسوده شبیه شده بود، موفق عمل کرده‌ایم و درهای بافت را با نگاهی نو اما اصیل به روی مردم باز کردیم.
 
شهردار شیراز از توافق سه‌گانه‌ میان شهرداری، میراث فرهنگی و مجموعه بازار وکیل و سراهای تاریخی پیرامونی ان به عنوان اولین اقدام متفاوت برای مدیریت بافت تاریخی نام برد و گفت: این کمیته که مرجع تصمیم گیری برای مدیریت، احیا و بازسازی بازار تاریخی وکیل است، نماد کامل مشارکت مؤثر مردم در مدیریت شهر است.

 

 

 
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
626 کلیک ها  جمعه, 17 ارديبهشت 1400 13:53
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا