جواد اطلاعت ،نادرمردانی،عنایت اله رحیمی،یدالله رحمانی ،حیدراسکندرپورو... نام هایی بودند که پس از بازنشسته شدن اسماعیل تبادارازآنها به عنوان گزینه بومی برای تصدی پست استانداری فارس یاد می شد.
اماباگذشت بیش از یک ماه از زمانیکه تباداربا صدور پیامی از مردم فارس خداحافظی کردو صندلی استانداری را برای چهارمین استاندارفارس درششمین سال ریاست جمهوری روحانی خالی کردودرحالیکه استانداران جدید دیگراستانهای کشور معرفی ومشغول بکار شده اند،معرفی استاندارفارس توسط وزارت کشور انجام نشده تا حرف و حدیث ها درخصوص این انتصاب رنگ وبویی از جنس یک سناریو از پیش تنظیم شده را به خود بگیرد.
درشرایطی که برخی سیاسیون فارس معتقدند طولانی شدن زمان معرفی استانداراین استان ،برنامه ای از پیش ترسیم شده برای سوختن گزینه های بومی بوده است،یک منبع موثق خبر از جدی شدن معرفی یک گزینه غیر بومی توسط وزیر کشوردرچند روز آینده می دهد.
براساس ادعای این فردمطلع ،رحمانی فضلی درجدیدترین اظهار نظرخود درخصوص انتصاب استاندارجدیدفارس ،شکاف ها و اختلاف های قومیتی دراین استان را دلیل اصرارخود برلزوم معرفی گزینه غیر بومی اعلام کرده و با استناد به حاشیه های به وقوع پیوسته درزمان معرفی مدیرکل آموزش و پرورش ،تحلیل ،آنالیزو رصد فضای سیاسی فارس ،گفته است:«جمع بندی وزارت کشورمعرفی یک استاندارغیربومی برای استان فارس است.»
این در حالی است که طی چند روز گذشته حامیان برخی نامزدهای احرازپست استانداری فارس سعی کرده اند درفضای مجازی و واقعی با روش های مختلف رقبای دیگر را ازصحنه خارج کنند.
سعی و تلاشی که در بیشتر اوقات رنگ تخریب به خود گرفته است!
رخدادی که به نظرمی رسد پیش از حصول منافعی خاص برای شخص یا گروهی ،دود حاصل از آن به چشم استان فارس خواهد رفت.
اما حالا و در شرایطی که طی چند روز گذشته تعدادی از نمایندگان مردم فارس در مجلس شورای اسلامی برشدت انتقادات خود از وزیر کشور به دلیل تاخیر در معرفی جانشین تبادارافزوده اند باید منتظرماند و دید که آیا این هفته استاندارجدید فارس درخیابان پاستور رای اعتماد خود را از هیات دولت می گیرد یا خیر؟