آذری جهرمی پاجای پای چه کسی می گذارد؟

راستین آنلاین:هنوززمان زیادی ازروزهای تلاش وزرای کابینه دوازدهم برای گرفتن  رای اعتمادازمجلس نمی گذرد.

همان زمانیکه برخی گروه های سیاسی مواضع شدیدی را علیه جوان ترین وزیرروحانی اتخاذکرده بودند.

شایدهمین مواضع سرسختانه علیه اولین وزیر جمهوری اسلامی که پس از پیروزی انقلاب به دنیا آمده است بود که باعث شد، جوان 36 ساله جهرمی تنها با اختلاف 32 رای بتواندجواز نشستن روی مهمترین صندلی ساختمان نما آبی چهارراه قصررا به دست آورد.

اما با گذشت زمان به نظر رسید رفتارآذری جهرمی باعث شده تا اختلاف بین آرای موافق و مخالف او در بهارستان بیشتر شود.

وزیرجوان دولت روحانی که هرچه می گذشت تلاش برای بروزرفتاری متفاوت با آنچه مردم از برخی مسئولان مشاهده کرده اندازجانب او بیشتر می شد،گرچه دراولین آزمونش درمواجهه با موافقین مسدود کردن اپلیکیشن تلگرام نتوانست به عنوان پیروز از میدان مبارزه خارج شود،اما مواضعش دراین ماراتن باعث شد تاازسررسختی مخالفانش کمی کاسته شود.

آذری جهرمی و شفاف سازی در حوزه ارز

اما بحران ارز و سوء استفاده برخی افراد پرنفوذاز امتیاز ارزدولتی آزمون دیگری بود که آذری جهرمی توانست با مدیریت آن توجه بیشتری را به خود جلب کند.

او با انتشار لیست واردکنندگان موبایل با ارز دولتی ضمن شکستن یک تابو گفت: از ابتدای سال 97 تا 29 خردادماه به 40 شرکت وارد کننده گوشی تلفن همراه، ارز دولتی تخصیص داده شده است که 30 شرکت از این فهرست با بخشی از ارز تخصیص داده شده اقدام به واردات گوشی تلفن همراه کرده‌اند.

همین دو جمله کافی بود تا بلوایی عجیب برای برخی سوء استفاده کنندگان بوجودآید.

آذری جهرمی سپس از سه راهکار ضربتی وزارت ارتباطات برای تنظیم بازار خبر داد و گفت:علاوه بر انتشار لیست شرکت‌هایی که از ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات بهره برده‌اند در راستای استیفای حقوق مصرف کنندگان، از طریق سامانه *۷۷۷۷#، امکان استعلام شماره سریال تلفن همراه و دریافت پاسخ در خصوص تامین گوشی تلفن همراه از طریق ارز ۴۲۰۰ تومانی فراهم شده است که بدین ترتیب افرادی که زیان دیده هستند می‌توانند از طریق تعزیرات زیان خود را جبران کنند و برای خریدهای آتی می‌توانند از نحوه واردات گوشی مطلع شوند.

او گفت، همچنین در راستای مقابله با فساد، عملکرد وارد کنندگان و شبکه توزیع در کارگروه پروژه رجیستری که متشکل از وزارت اطلاعات، صنعت، اقتصاد، ارتباطات و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است بررسی و موارد تخلف برای رسیدگی به مرجع ذیصلاح اعلام خواهد شد.

رفتارهایی که شاید به مذاق عده ای خوش نیاید

رفتارهای اینچنینی وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات گرچه برای بخش زیادی ازجامعه جالب و شاید هم مورد پسند بود،اما واضح بود که بخشی ازجامعه هم رونداین اتفاقات را درتضادبا منافع خود می دیدند.

به همین دلیل بود که اندک اندک آذری جهرمی به سوژه ای برای حمله توسط این بخش ازجامعه تبدیل شد.

شایعه ممنوع التصویری وزیر

این درحالی بود که پیش از این هم شایعه ممنوع التصویری این وزیر جوان توسط رسانه ملی به یک سوژه داغ تبدیل شده بود.

سوژه ای که سایت خبری تحلیلی عصر ایران با انتشار یک خبر روی آن صحه گذاشت و نوشت:« پس از اعتراض جهرمی به موضوع صوت و تصویر فراگیر و افشای جزئیاتی از قراردادهای صدا و سیما با پیمانکاران، علی عسکری رئیس صدا و سیما در ابلاغی به معاونت سیاسی و بخش خبر، دستور داد هرگونه پخش اخبار از وزیر ارتباطات و وزارت ارتباطات صرفا با هماهنگی معاونت مربوطه صورت پذیرد.»

گرچه اصل موضوع بعداتوسط مدیرکل روابط عمومی صداوسیما تکذیب شد.

داستان مائده ،ارز و وزیر

اما واکنش تند و بی محابای وزیر ارتباطات دولت روحانی به پخش اعترافات دختر جوانی که انتشار آن از طریق تلوزیون حاشیه های فراوانی را به دنبال داشت نیز اتفاقی بود که برخی اعتقاد دارند تیغ حمله به آذری جهرمی را توسط مخالفانش تیز ترکرد.

درست در روزهایی که بخش عمده ای از جامعه خبرانتشارلیست دریافت کنندگان ارزدولتی برای واردات گوشی تلفن همراه را دهان به دهان می چرخاندند،پخش پرحاشیه اعترافات دخترجوانی که در فضای مجازی اقدام به انتشارحرکات موزون خود کرده بودنیزبا واکنش آذری جهرمی روبروشد.

او پخش اعترافات مائده هژبری را سناریویی برای انحراف افکارعمومی از شفاف‌سازی ارزی دانست و گفت: این سناریو را کسانی نوشته اند که منافعشان از شفاف‌سازی بازار ارز به خطر افتاده است.

تلگرام،تلگرام طلایی و هاتلگرام

گرچه موافقان انسدادشبکه های اجتماعی راند اول مبارزه با دولت روحانی را برده بودند و توانستند تلگرام را فیلتر کنند اما گویی هنوز از سرسختی و مقاومت وزیر روحانی دردفاع از فضای باز اطلاعاتی دلخور بودند.

شاید به همین دلیل بود که رئیس سازمان پدافند غیر عامل اوایل این هفته با انتقاد تلویحی از آذری جهرمی گفت: متأسفانه کمترین حمایتی از شبکه‌های داخلی نشده و سرورهای تلگرام، در اختیار هاتگرام و طلاگرام قرار گرفته است؛ در صورتی که می‌توانستند آنها را به پیام‌رسان‌های داخلی بدهند.

سردار محمدحسین جلالی که اظهار نظرجنجالی اخیرش درخصوص ابردزدی دشمنان برفراز آسمان کشورمان نیز با واکنش علمی آذری جهرمی همراه شده بود افزود: سرورهای هاتگرام و طلاگرام در طبقه نهم ساختمان مرکز امام(ره) وزارت ارتباطات قرار دارند.

شاید جلالی باورنداشت که آذری جهرمی ممکن است  بی محا با ترازآنچه باشد که او فکر می کند.چراکه هنوز چند ساعت از این اظهار نظرسردارنگذشته بود که وزیر ارتباطات به آن واکنش نشان داد و گفت: متعجبم که چرا همواره برخی افراد با صحبت‌های نادرست، برای کشور هزینه تراشی می‌کنند. البته ما در مقام مسئول خودمان را ولو به این حرف ناروا، مسئول می‌دانیم و ایجاد شفافیت می‌کنیم و وظیفه خودمان می‌دانیم که پاسخ دهیم.

وزیر ارتباطات در این خصوص کوتاه نیامد با دعوت از خبرنگاران و عکاسان خبری برای بازدید از طبقه نهم ساختمان مرکزامام(ره) نبودن سرورهای مورد نظر سردار جلالی در این مکان را رسانه ای کرد.اقدامی که باعث واکنش تند جلالی شد.

8329307 306.png

در هر حال اتفاقات پس از وزیر شدن آذری جهرمی ورفتارهای متفاوت او نظیر فعالیت پررنگ درفضای مجازی،حضور درمجامع عمومی با پوشش هایی غیرازآنکه مردم تاکنون ازمسئولان دیده اند و... حکایت از یک تابو شکنی توسط این وزیر جوان دارد.

رفتاری که برخی آن را رکاب کردن اسب توسط آذری جهرمی برای حضور درانتخابات ریاست جمهوری 1400 می دانند.

اما آنچه مسلم است وزیرجوان روحانی تصمیم به ارائه الگویی متفاوت ازنوع مدیریت در کشورکشورگرفته است.الگویی که این سئوال را دراذهان مطرح می کند که او پای جای پای چه کسی می گذارد؟

انتهای پیام /  101
4859 کلیک ها  چهارشنبه, 27 تیر 1397 18:55
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا