برداشت محصولات شتوی از مزارع جو در شهرستان شیراز تا پایان خرداد ادامه دارد

برداشت محصولات شتوی از مزارع جو در شهرستان شیراز تا پایان خرداد ادامه دارد
   
برداشت محصولات شتوی از مزارع جو در شهرستان شیراز تا پایان خرداد ادامه دارد |||| ||||

برداشت محصولات شتوی در شیراز، از اوایل خرداد از مزارع جو آغاز شده و تا پایان خرداد ادامه خواهد یافت.

به گزارش راستین آنلاین مدیر جهاد کشاورزی شیراز امروز (دوشنبه 3 خرداد) در نشست مجازی با خبرنگاران با اشاره به آغاز برداشت محصولات شتوی در شیراز گفت: برداشت محصولات شتوی در شیراز، از اوایل خرداد از مزارع جو آغاز شده و تا پایان خرداد ادامه خواهد یافت.

ذبیح الله سیروسی افزود: بدین ترتیب این محصولات از چهار هزار و 500 هکتار اراضی جو با 70 دستگاه کمباین برداشت خواهد شد.

وی اضافه کرد: پیش بیی می شود که میانگین عملکرد مزارع جو آبی از سه هزار و 800 به 2 هزار و 300 کیلوگرم در هر هکتار و متوسط تولید مزارع دیم قابل برداشت از 700 به 350 کیلوگرم در هر هکتار به دلیل تنش های آبی و سرمازدگی کاهش یابد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با تاکید بر ممنوعیت آتش زدن بقایای گیاهی و کاه و کلش مزارع گفت: این اقدام خلاف قانون علاوه بر  نابودی بافت خاک و از بین بردن میکروارگانیسم های آن، موجب آلودگی های زیست محیطی نیز می شود و با متخلفین به صورت جدی برخورد می شود.

سیروسی اعلام کرد: برای سهمیه سوخت کمباین‌های بومی به صورت ماهیانه و کمباین‌های مهاجر 15 روزه حواله صادر می‌شود و برای کمباین ‌های سبک، سه هزار لیتر و برای کمباین های نیمه سنگین و سنگین تا چهار هزار لیتر اختصاص خواهد یافت.

انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
540 کلیک ها  دوشنبه, 03 خرداد 1400 11:51
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا