کوروش کمالی سروستانی که درآیین بزرگداشت استاد رحیم هودی، بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون ایران و فارس
سخن گفت افزود: استاد هودی از سال ١٣١٤ تا امروز، ٧٤ سال به روی صحنه نمایش است.
وی با بیان اینکه پژوهشگران تئاتر ایران، تئاتر را به سه دوره باستان، پس از اسلام و معاصر تقسیم می کنند افزود:مضمون تعزیه در زمان کریمخان زند در شیراز ایجاد می شود وشیراز را به خواستگاه تعزیه مبدل می کند.
مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس اضافه کرد: از سال ١٢٥٧ تماشاخانه یک سویه در تهران راه اندازی می شود و شیراز از نخستین شهرهای ایران بود که تماشاخانه ای به شکل یک سویه بعد از تهران در آن، راه اندازی شد.
کمالی با یادآوری این مطلب که امشب، شب بزرگداشت آخرین بازیگر نسل سوم نمایش شیراز است، اظهارداشت: استاد هودی چهره بی بدیل هنر فارس و کشور است و پاسداشت رحیم هودی، بزرگداشت فرهنگ، هنر و انسانیت است.
وی با اشاره به اینکه اگر بر آنیم که تئاتر از ارکان اصلی و تحول آفرین نهاد اجتماعی است و با هنرآفرینی و خلق آثار نمایشی به بازتاب حقایق و بیان جذاب انگیزهها و احساسات میپردازد و با کارکردی فراگستر، چونان آیینه حیات جمعی و الگوی زندگی اجتماعی به تجلی می رسد، اضافه کرد: امروز باید استاد رحیم هودی را یکی از پیشکسوتان این هنر بی بدیل در فرهنگ شهر شیراز دانست و به وی بالید و مباهات کرد.
کمالی هودی را مردی هنرمنددانست که قابلیت ها واستعدادهایش او را قدری عالی بخشیده است، سپس افزود: هودی خود عاملی موثر در انتقال پیام های ملی، قومی و ارزشی جامعه خویش شده است.