علیرضا بصیری افزود: عملیات کشت این گیاه استوایی که در ایران به خربزه درختی معروف است برای اولین بار در اوایل زمستان سال گذشته با کاشت 2هزار و 700 نشاء 4 ماهه پاپایا از نوع "پاکوتاه بنگالی" در حومه نی ریز شروع شد که هم اکنون و بعد از گذشت 7 ماه به ثمرنشسته است.
وی تصریح کرد: خربزه درختی گیاهی دوپایه بوده و با بذر تکثیر می شود؛ هر اصله ۴۰ کیلوگرم میوه میدهد که تا سه سال تولید آن اقتصادی و مقرون به صرفه خواهدبود.
او با اشاره به اینکه پاپایا یکی از میوههای استوایی و بومی مناطق گرمسیری آمریکا و مکزیک است و در کشورهای هند، آفریقای جنوبی، سریلانکا و فیلیپین هم پرورش داده میشود یادآورشد: کاشت میوه پاپایا در ایران برای اولین بار در شهر یزد انجام شده است که به عنوان میوه وارداتی نیز در کشور به فروش میرسد و دارای خواص فراوان از جمله تقویت سیستم ایمنی، گوارش ،بینایی و کنترل قندخون است.