به شکل پیشگیرانه سلامت دخترانمان را حفظ کنیم

  استاندار فارس در اختتامیه دوازدهمین سمینار بین المللی سلامت زنان بر ضرورت گسترش عملی نتایج علمی تاکید کرد و گفت: نتایج علمی این قبیل همایش ها ارائه شود تا بصورت عملی مورد استفاده قرار گیرد و سلامت زنان و بانوان را تامین کند.

منصوره خسروبیگ راستین آنلاین : دکتر محمد هادی ایمانیه در اختتامیه دوازدهمین کنگره بین المللی سلامت زنان، ضمن تقدیر از عملکردهای مرکز سیاست گذاری سلامت، در ریل گذاری تامین سلامت اقشار مختلف در جامعه، گفت: یازده سال پیش، مرکز سیاست گذاری سلامت شیراز وارد عرصه واقعی برای حمایت و سلامت زنان شدند. 
 
استاندار فارس افزود: در چند سال گذشته شاهد بودم این مرکز، با استفاده از روش های علمی، روش های کارشناسی و تجربه های گرانقدری که در این مرکز وجود دارد و با همکاری سایر نخبگان علمی، توانستند جلودار بسیاری از حرکت هایی باشند که در مراحل بعد منجر به تدوین آیین نامه ها، دستورالعمل ها و قوانین کشوری شده است. 
 
وی با اشاره بر اینکه دوازدهمین سمینار بین المللی سلامت زنان با محوریت دختران در شیراز برگزار شد، اظهار داشت: امید دارم نتایج علمی این همایش را منعکس کنید تا هم در سطح استان و هم در سطح ملی در قالب سازمان های مختلف مورد استفاده قرار گیرد؛ در زمینه گسترش عملی نتایج علمی این قبیل همایش ها در بدنه اجرایی دولت بویژه در استان فارس آماده همکاری هستیم. 
 
دکتر ایمانیه با تاکید براینکه پیشگیری قطعا بهتر از درمان است، تصریح کرد: می بایست به شکل پیشگیرانه اقدام کنیم تا بتوانیم سلامت دختران را حفظ کنیم؛ به اصالت های دینی، اعتقادی و خانوادگی توجه کنیم و به دنبال سلامت جسمی نوجوان و جوانان، سلامت روحی آنان را نیز حفظ کنیم. همچنین سلامت معنوی توام با سلامت جسمی از اهداف سیاست گذاری های سلامت باشد. 
 
وی، آمادگی برای ازدواج، چگونگی تشکیل خانواده و صیانت از سلامت خانواده را از موضوعات اساسی و قابل توجه بر شمرد و افزود: برای آموزش در زمینه های مختلف و حفظ تندرستی، با تاکید بر سلامت خانواده، نیاز به مشارکت و هم افزایی و همکاری بیش از پیش دانشگاه علوم پزشکی با سایر مراکز علمی و آموزش و پرورش استان داریم. 
 
نماینده عالی دولت در فارس در پایان سخنان خود با بیان اینکه، زنان و دختران فارسی در حوزه های مختلف علمی و پژوهشی خوش درخشیده اند، اظهار کرد: بحث های مرتبط با سلامت روان، اضطراب و افسردگی با هم افزایی بیشتر دانشگاه ها و سازمان بهزیستی، بهبود یابد تا با کمک آن از اضطراب های بی پایه و کم عمق جلوگیری شود لیکن دقت و تجربه بزرگان را نیز می طلبد.
 
انتهای پیام /  108
294 کلیک ها  شنبه, 20 آبان 1402 07:33
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا