به باور موسوی، نشانه معادل هویت یک شهر است چرا که در تعریف هویت بصری و یا نشانه آن را معادل با اثر انگشت میدانند؛ نشانه شهر نیز باید از چنین ویژگی برخوردار باشد و مانند اثر انگشت که در عالم هیچ دو اثری مشابه یکدیگر نیستند، طراحی شود؛ یعنی نشانهها در این جشنواره باید آن گونه شهر را معرفی کنند که شباهتی به نشانه دیگری در کره خاکی پیدا نکند.
وی با بیان این مطلب که اینکه امروز ما منتخبان مردم، مدیران و مسؤولان کلان شهر شیراز تا چه اندازه توانستیم شهر شیراز را معرفی کنیم، سوال جدی است، اظهار کرد: به اندازه کافی شیراز دارای ابعاد برجستهای به لحاظ اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، تاریخی، مشاهیر و مفاخری که از گذشته به جا مانده، هست که مجموعه این عوامل شرایط را فراهم میکند تا نشانه منحصربفرد را برای طراحی مناسب در اختیار طراحان قرار دهد.
موسوی با این حال کار طراحی برای نشان دادن هویت شهر را سخت، دقیق و حساس ارزیابی کرد و گفت: به اعتقاد من شاید مهمترین کار حرفهای هنرمندان و طراحان در این میان بسیار حساس است.
به گفته رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، هیچ جایزهای نمیتواند جایگزین افتخار برگزیدگی این مسابقه برای هر هنرمند باشد که هویت یک مادر شهر را طراحی کرده است.