• رئیس سازمان صمت فارس:

بیش از ۹۰ درصد خاک نسوز صنعتی در فارس استخراج می شود

بیش از ۹۰ درصد خاک نسوز صنعتی در فارس استخراج می شود
   
بیش از ۹۰ درصد خاک نسوز صنعتی در فارس استخراج می شود |||| ||||

رئیس سازمان صمت فارس امروز ۲۱مهرماه در جلسه تبیین اجرای طرح مطالعات آمایش صنعتی، معدنی و تجاری استان  که با حضور  رییس موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی و مسئول طرح آمایش وزارت صنعت ، معدن و تجارت  برگزار شد با اشاره به اینکه استان فارس در بخش معدن بر روی بخش زاگرس قرار دارد و اکثر معادن استان، معادن آهکی هستند و در شمال و شمال شرق فارس معادن خاک نسوزی قرار دارند گفت : بیش از ۹۰درصد خاک نسوز کشور  را تامین می‌کنند.

به گزارش راستین آنلاین  حمید رضا ایزدی با بیان اینکه بیش از ۶۰ نوع ماده معدنی در استان فارس وجود دارد، افزود  : زمانی می شود  طرح اساسی صنایع معدنی را اجرا کنیم که زیر ساخت و آب فراهم شود  چرا که آب یکی از مهم ترین مولفه هایی است که باید در توسعه صنایع مد نظر قرار داد.

 او با بیان اینکه استان فارس تقریبا یک ایران کوچک است چرا که دارای ۳۶شهرستان است که همین تعدد شهرستان باعث  شده کارها، گستردگی بیشتری داشته باشند، افزود: از طرفی نیز فاصله بین شهرها بسیار زیاد است به گونه ای که شمالی ترین و جنوبی ترین  شهرستان های استان حدود هفت ساعت فاصله با مرکز استان دارند همچنین تغییرات فراوانی که به لحاظ جغرافیایی و آب و هوایی در استان وجود دارد باعث شده ما دارای منابع مختلفی باشیم.

 
 
ایزدی با بیان اینکه استان فارس در بخش معدن بر روی بخش زاگرس قرار دارد و اکثر معادن استان، معادن آهکی هستند و در شمال و شمال شرق فارس معادن خاک نسوزی قرار دارند عنوان کرد : که بیش از ۹۰درصد خاک نسوز کشور  را تامین می‌کنند و در کنار اینها واحد های کاشی و سرامیک و معادن سنگ آهن  بسیاری نیز داریم؛ همچنین معادن روی و فولاد، واحد های کنسانتره و سنگ های تزئینی خوبی در شمال و شمال شرق استان وجود دارد.
 
 
رئیس سازمان صمت فارس تصریح کرد: این تنوع بسیار زیاد باعث شده ما فکر این باشیم که یک صنایع وابسته به مواد معدنی را تعریف کنیم.

 

 او با بیان اینکه از سال ۱۳۸۸تا کنون نزدیک به ۵۵ هزار کیلومتر مربع از مساحت استان فارس توسط سازمان ایمیدرو در حال اکتشاف است، گفت:هدف از این اکتشافات راه اندازی کارخانه جات و صنایع تبدیلی است نه خام فروشی و تمام توان ما از انجام  این اکتشافات، این است  که مواد معدنی موجود در استان را شناسایی کنیم و این امر در راستای آمایش سرزمین است.
 
 ایزدی در ادامه با تأکید بر اینکه، همه این اقدامات، کار بسیار بزرگی است که در راستای طرح آمایش سرزمین صورت گرفته است، عنوان کرد:  بعد از  مشخص شدن انواع و میزان مواد معدنی موجود در هر منطقه می‌توانیم برای هر کدام طرح تعریف کنیم  و صنایع وابسته به آن ماده معدنی را راه اندازی کنیم نگاه ما بر این است که حتما صنایع معدنی  را در استان فارس گسترش دهیم تا موجب تحول و توسعه پایدار در استان گردد.
 
 
رئیس سازمان صمت فارس در پایان  با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ نوع ماده معدنی در استان فارس وجود دارد، اظهار کرد: ما زمانی می‌توانیم طرح اساسی صنایع معدنی را اجرا کنیم که زیر ساخت و آب را فراهم کنیم چرا که آب یکی از مهم ترین مولفه هایی است که باید در توسعه صنایع مد نظر قرار داد.
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
463 کلیک ها  چهارشنبه, 21 مهر 1400 13:45
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا