مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس افزود: ادبیات کودک باید برای کودکان آفریده شود و رشد فکری و عاطفی کودک را در نظر بگیرد.
وی اضافه کرد: سبک نگارش ادبیات کودک باید با سادگی، روانی و متناسب با سن کودک همراه باشد و حاوی نکات اخلاقی و آموزشی باشد.
کامرانی تاکید کرد: استفاده از تصویر در کتاب کودک مهم است و موجب تنوع و سرگرمی و انتقال پیام به صورت موثر می شود و آثار ادبیات کودک و نوجوان باید با زبان تخیل و تجربههای کودک و نوجوان همسو باشد.
وی با اشاره به تفاوت امیال کودک و نوجوان با بزرگسالان گفت: ادبیات کودک نباید سطح پایینی داشته باشد اما با توجه به تجارب محدود کودک، ادبیات برای وی باید قابل فهم و درک باشد که این مهم، موجب سختی کار نویسندگان کودک و نوجوان می شود.
خاطر نشان می شود، ویژه برنامه روز ملی ادبیات کودک و نوجوان با عنوان «جوانههای کودکی» با حضور «سعید حسام پور»، رئیس مرکز مطالعات ادبیات کودک و نوجوان دانشگاه شیراز، «محبوبه البرزی»، مدیر قطب علمی تربیت شهروندی دانشگاه شیراز و «فرزانه رحمانی» نویسنده و کارشناس ادبی کانون کشور به صورت مجازی در اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس برگزار شد و به اهمیت و تولید محتوا در حوزه ادبیات کودک و نوجوان توسط شرکت کنندگان پرداخته شد.