ریيس مركز بهداشت شهدای والفجر عنوان کرد؛

اجراي طرح پايش ميزان سبوس در آرد نان سنگکی های شیراز

ریيس مركز بهداشت شهدای والفجر عنوان کرد؛
نان سبوس دار
ریيس مركز بهداشت شهدای والفجر از اجرای طرح پايش و بررسي ميزان سبوس در آرد مصرفي نانوايي هاي سنگگ تحت پوشش مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز، با هدف ارتقای سلامت مردم، خبر داد.

عبدالحسين فرح بخش، در این خصوص گفت: نمونه برداري از آرد سبوس دار، برای اجرای برنامه افزایش ميزان سبوس در آرد نانوايي هاي سنگگ، با هدف ارتقای سلامت عموم مردم، اجرا و به آزمايشگاه مرجع غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شیراز، ارسال شد.

ریيس مركز بهداشت شهدای والفجر، ادامه داد: همزمان با اجراي این طرح، براي اطلاع رساني در خصوص فوايد مصرف نان سبوس دار، پوسترهایی در نانوايي ها نصب و پملفت هايي در اين زمينه، توزيع شد.

فرح بخش، تاکیدکرد: در نان سبوس دار به طور ميانگين دو برابر، مقدار ويتامين و مواد معدني نسبت به نان سفيد، وجود دارد.

او با اشاره به سبوس، به عنوان غني ترين منبع غذايي فيبر و الياف گياهي، افزود: اين مواد مغذي، كلسترول و مواد سمي حاصل از تجزيه مواد غذايي را جذب و از راه روده دفع مي كند که باعث افزايش سيستم ايمني بدن می شود.

120 کلیک ها  دوشنبه, 25 مرداد 1395 ساعت 12:27
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

بالا