افزایش گرایش ایرانی ها به مشروبات الکلی

سیدحسن موسوی چلک رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران در مورد گرایش جوانان به استفاده از مشروبات الکلی افزود: یک مصوبه در این خصوص در اوایل انقلاب داشتیم. پس از آن موضوع مصرف الکل در میان جوانان موضوع جدی نبود، اما به مرور زمان با توجه به فشار و استرس و تغییر سبک زندگی و استفاده از ماهواره، تا حدی گرایش به سمت استفاده از مشروبات الکلی بیشتر شده است.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران با اشاره به آمارهای وزارت بهداشت مبنی بر اینکه ۲۳ درصد مردم دارای اختلال روانی هستند، گفت: تا زمانی که شرایط خوبی در حوزه سلامت روان اجتماعی در کشور نداشته باشیم به تصور عده ای یکی از راه های خروج از این شرایط که البته غلط هم هست، گرایش به سمت مشروبات الکلی است اما واقعیت این است که باید قبول کنیم امروز در شرایطی زندگی می کنیم که جلوگیری از مصرف مشروبات دغدغه جامعه است و آمار کشفیات الکل و پرونده های قضایی نشان دهنده این موضوع است.

وی افزود: مسیر آسیب های اجتماعی به سمتی است که آسیب های آنی داشته باشیم و افزایش خشونت نشان دهنده همین موضوع است. پرونده های ضرب و جرح، بزهکاری و انواع مختلف جرم ها نشان دهنده افزایش خشونت در میان مردم است و تمام این موضوعات بیانگر این است که باید شادی را در میان مردم افزایش دهیم.

موسوی چلک با تاکید بر اینکه جوانان شادی می خواهند، گفت: گرایش به مصرف الکل، گرایش به برقراری روابط نامتعارف در فضای مجازی و واقعی، گرایش به مسائل غیر اخلاقی و... تمامی اینها این پیام مشخص را دارند که مردم دنبال شادی های آنی هستند و البته این حق آنها است و یکی از راه های شادی های آنی و کاذب از نظر جوانان مصرف مشروبات الکلی است که هم تولید داخلی به صورت غیرقانونی و هم وارداتی داریم.

به گفته رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران، از سوی دیگر نبود برنامه ریزی برای اوقات فراغت، تاییدی بر بی تفاوتی دستگاه های مسئول در این زمینه است و همه اینها بستری برای افزایش گرایش افراد به مشروبات الکلی در جامعه ایجاد می کند که باید این موضوع را جدی بگیریم.

موسوی در مورد ایجاد مراکز ترک الکل گفت: در اوایل دولت بر اساس مصوبه شورای اجتماعی کشور پروتکلی برای ایجاد مراکزی برای درمان و کاهش الکل تدوین و  ابلاغ شد که در حال حاضر به صورت محدود این کار انجام می شود. قدم هایی برداشته شده، اما کافی نیست که امیدواریم بتوانیم با شدت بیشتری به سمت کاهش آسیب مصرف الکل و منع استفاده از جوانان از الکل پیش رویم.

انتهای پیام /  راستین آنلاین
1678 کلیک ها  دوشنبه, 28 تیر 1395 10:44
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا