گزارش تصویری|بسته بندی و سورتینگ انجیر استهبان

سورتینگ انجیر استهبان
سورتینگ انجیر استهبان حمیدرضا سوداگر
گزارش تصویری|بسته بندی و سورتینگ انجیر استهبان سورتینگ انجیر استهبان|||| حمیدرضا سوداگر||||
  انجیر برکت زندگی ما است محمد یارمحمدی، عضو هیئت رئیسه اتحادیه صادر کنندگان خشکبار ایران و مسئول دپارتمان یا بخش انجیر در این اتحادیه است. او می‌گوید: «انجیر از بدو خلقت با انسان رابطه عاطفی، حمایتی و پوششی داشته است. ما هم به عنوان مسلمان، با یک رابطه دینی به این مسئله نگاه می‌کنیم؛ چون خداوند به آن قسم خورده و برای او عزیز بوده است. پس رابطه انجیر و انسان، رابطه تاریخی، فرهنگی و دینی است. من به عنوان کسی که سالی ۱۲ هزار تن پسته صادر می‌کنم، این را می‌گویم که انجیر برکت زندگی ما است. اگر صد کیلو انجیر بفروشم، برکت آن از یک تن و حتی ده تن پسته بیشتر است. اصلاً چیز عجیب و غریبی است و اگر دست به انجیر بزنی، زندگی‌ات روشن می‌شود.» 40 سال تجربه صادرات...او که به گفته خودش اولین کسی است که 40 سال پیش به استهبان آمده و کارخانه سُرت، بسته‌بندی و فراوری انجیر احداث کرده، می‌گوید: «ما روی طیفهای مختلف انجیر‌کار می‌کنیم و روی این مسئله سرمایه‌گذاری علمی کرده‌ایم.» وی معتقد است بین انجیر نی‌ریز و استهبان فرق زیادی وجود ندارد؛ چون کنار هم هستند: «معمولاً شرکتها از بخر بفروش‌ها یا پیله‌وران استهبان و نی‌ریز خرید می‌کنند. بنابراین یک مقدار تقریبی را نمی‌توان از آن به دست آورد. عملاً انجیر نی‌ریز و استهبان قاطی است و نمی‌شود آن را از هم تفکیک کرد.» عکس از حمیدرضا سوداگر انجیر
انتهای پیام /  109
436 کلیک ها  شنبه, 25 شهریور 1402 14:18
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا