چاپ کردن این صفحه

بدعتی بنام لغو سخنرانی های 22 بهمن/داستان جشن تولد جهانگیری چه بود؟

راستین آنلاین:هنوز از التهابات پیرامون لغو سخنرانی علی لاریجانی در راهپیمایی ۲۲ بهمن کرج کم نشده است که یک گروه دانشجویی با انتشار نامه ای خواستار لغوسخنرانی معاون اول رئیس جمهوردرسالگردپیروزی انقلاب اسلامی در شیراز شده اند.

این گروه دانشجویی که نامه خود را باامضاء شورای تبین مواضع بسیج دانشجویی فارس در نامه‌ای خطاب به مسؤول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس تنطیم کرده اند ضمن اعلام مخالفت با حضور اسحاق جهانگیری در مراسم راهپیمایی 22 بهمن شیراز،معاون اول دولت روحانی را به داشتن روحیه کاخ نیشنی متهم کرده است و برای این اتهام خود به انتشار تصویری از اسحاق جهانگیری را با کیک تولد درکاخ سعدآباداستنادکرده است.

این موضع گیری در شرایطی اتخاذ می شود که از چندی پیش بزرگان نظام نسبت به تصمیم دشمنان انقلاب برای کم رنگ جلوه دادن دستاوردهای نظام هشدار داده بودند و شاه کلید مقابله با چنین توطئه هایی را ایجاد وحدت عنوان کرده بودند.

کارگر زاده ای که متهم به کاخ نشینی شده است

در جیرفت کرمان کمتر کسی را می توان یافت که نداند نماینده ادواردوم و سوم شهرش درمجلس شورای اسلامی فرزند حسن جهانگیری است که  ابتدا کارگر معدن کرومیت آبدشت بود وپس از مهاجرت به سیرجان به عنوان کارمند اداره کشاورزی این شهرستان مشغول بکار شد تا با همین عنوان نیز بازنشسته شود.

خانواده جهانگیری که اصالتا اهل منطقه ای محروم در حدود مرزی استان‌های کرمان و هرمزگان، جایی بین شهرستان‌های بافت و جیرفت، در میان کوه‌های معدنی و در میان درختان بادام تلخ و زیتون، کوهی روستایی است با نام کوهشاه هستند،با تقدیم دو فرزند خود به انقلاب اسلامی دینش را به این انقلاب اداء کرده است.

دینی که شاید بسیاری از نسل چهارم و پنجمی های انقلاب که شاید اکنون دوران دانشجویی خود را تجربه می کنند تا پیش از آنکه یکی از رقبای جهانگیری در انتخابات سال 96 به آن اشاره نکرده بود،نمی دانستند که محمد ویعقوب دو برادراسحاق بودند و خانواده ی جهانگیری اولین خانواده شهید جیرفت لقب گرفته است.

جهانگیری در مناظره انتخاباتی آن سال زمانیکه در مواجه با صحبت های رقیبش درمورد برادران شهیدش مواجه شد،گفت لازم نمی دانم از خون برادرانم برای رسیدن به پست استفاده کنم.

داستان جشن تولد جهانگیری در کاخ سعد آباد چه بود؟

توپخانه جریان رقیب دولت همچنان 6سال است که  با تمام توان علیه کوچک‌ترین اتفاقی در دولت فعالیت می‌کند. تفاوتی هم ندارد که آن اتفاق برجام باشد، لوایح مبارزه با پولشویی باشد یا حتی یک جشن تولد.

جهانگیری تا پیش از قبول مسئولیت معاون اولی در دولت حسن روحانی  صاحب‌ امتیاز و مدیرمسئولی ماهنامه صنعت و توسعه بود.مجله ای که به گفته سردبیر کنونی اش دردوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد محلی بود برای حضور تقریبا دائمی جهانگیری دردفتر آن.

اما اوایل بهمن ماه امسال و چند روز پس ازشصت و دومین سالگرد تولد وی ،هیات تحریریه این مجله ضمن دعوت از معاون اول رئیس جمهوربرای حضور درجمعی که سالها با آنها کارفرهنگی کرده است ،قصد داشتند تا با غافلگیر کردن جهانگیری جشن تولد وی را به او تبریک بگویند.جشنی که تنها مورد لاکچری آن یک کیک تولد ساده بود!

اما انتشار عکس جهانگیری با همین کیک تولدسوژه ای بود تا جدیدترین پرونده برای تخریب وی شکل بگیرد.سوژه ای باالمان‌های لازم نظیر جشن تولد، حضور جوانان اصلاح‌طلب و کاخ سعدآباد!

موج تخریب های سازمان یافته علیه جهانگیری و دولت درپروژه کیک تولدچنان شدت داشت که واکنش سجاد سالک سردبیر صنعت و توسعه را به همراه داشت.

سالک در پاسخ به موضوعات مطرح شده درباره این جشن تولد نوشت: «وقتی به ساده‌ترین اتفاقات زندگی هم سیاسی نگاه می‌شود چاره‌ای نیست جز آنکه توضیحی کوتاه نوشت. موضوع خیلی ساده‌تر از آن است که نیاز به توضیح مفصل داشته باشد. اسحاق جهانگیری قبل از آنکه به معاون‌اولی رییس‌جمهوری برسد مجله‌ای داشت به نام «صنعت و توسعه.» در سال‌های ریاست‌جمهوری احمدی‌نژاد، ایشان هر روز در دفتر مجله حضور داشت و طبیعتا میان بچه‌های تحریریه و ایشان صمیمیتی شکل گرفت. سال ۹۲ که ایشان به عنوان معاون اول انتخاب شد به علت مشغله دیگر امکان حضور در دفتر مجله را پیدا نکرد، اما همان موقع قراری گذاشتیم که لااقل سالی یک‌بار دیداری میان بچه‌های تحریریه و ایشان برگزار شود که مسائل کاری مجله را با ایشان مرور کنیم. از طرف ما پیشنهاد شد دیدار سالانه در روز تولد ایشان برگزار شود تا همان فضای صمیمانه قبلی تداعی شود.

در عین حال، اسحاق جهانگیری آن‌قدر تقوا دارد که چنین جلسه‌ای را نه در یک روز کاری، بلکه در عصر روز پنجشنبه برگزار کند. یعنی خارج از ساعت اداری و زمانی که همه ادارات رسما تعطیل هستند را برای طرح مسائل کاری با همکاران قدیمی‌اش اختصاص می‌دهد. پذیرایی هم فقط یک استکان چای و همان کیکی بود که در تصویر مشخص است.

همچنین نوشته‌اند جشن تولد جهانگیری در کاخ سعدآباد برگزار شد. بعید نیست مخاطب فکر کند ضیافت باشکوهی برقرار و سالنی کرایه شده و چه تجملاتی! خیر. حقیقت این است از سال‌ها پیش نهاد ریاست‌جمهوری دفتری در کاخ سعدآباد داشته که برخی ملاقات‌ها و دیدار‌های غیررسمی به‌خصوص روز‌های پنجشنبه آنجا برگزار می‌شود. پس این نشست در دفتر کار معاون اول رییس‌جمهور برگزار شد که در مجموعه سعدآباد قرار دارد. البته طبیعی است وقتی قرار باشد حمله ناجوانمردانه‌ای صورت بگیرد این توضیحات دردی دوا نمی‌کند. این توضیحات را نوشتم برای کسانی که طالب حقیقت هستند وگرنه در حالت عادی چرا باید درباره یک جلسه کاری با چاشنی تبریک تولد، توضیحی نوشت؟ ما فارغ از هر مسوولیتی که داریم انسان هستیم و طبیعی است در گذران زندگی میان‌مان روابط انسانی حاکم است و در خوشی‌ها و ناخوشی‌ها کنار همیم. در کشاکش رقابت‌های سیاسی فقط کافی است منصف باشیم. همین.»

22 بهمن دستاویز اغراض سیاسی نشود

در هر حال این نخستین‌بار نیست که جریان مخالف دولت با بزرگنمایی یک اتفاق ساده سعی در تخریب دولت دارد.اما این بار بحث متفاوت تر از گذشته است.

بدعت لغو سخنرانی مدعوین یک راهپیمایی ملی با بیان مقام معظم رهبری که فرمودند«22بهمن روزی است که درآن کلمه توحید در وحدت کلمه به دست آمد .» بدعتی خظرناک است که با هر هدفی که انجام می شود،نتیجه ای جزایجاد نفاق و تفرقه دروی نخواهد داشت.

انتهای پیام /  101
7265 کلیک ها  سه شنبه, 16 بهمن 1397 01:37
این مورد را ارزیابی کنید
(6 رای‌ها)

بیشتر بخوانید 101

موارد مرتبط

1 نظر