چاپ کردن این صفحه
  • برای اولین بار؛

جلبک اسپرولینادرمرودشت تولید شد

راستین آنلاین:مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از تولید جلبک اسپرولینا با مصرف خوراکی برای اولین بار در این شهرستان خبر داد.

عزیز رحیمی گفت : تولید جلبک اسپرولینا برای اولین بار در شهرستان با همکاری و نظارت  اداره شیلات  انجام شده است.

وی بیان کرد : این تولید کننده  قصد دارد تولید را گسترش و به  فضای آزاد انتقال دهد.

رحیمی افزود: این جلبک جز جلبک های سبز آبی و ساده ترین نوع جلبک هستند وقادر به فتوسنتز می باشند.

وی با اشاره به رشد و تکثیر  بالای این جلبک ها افزود: جلبک ها می توانند  طی سه تا چهار روز  تکثیر  شوند و برداشت نیز بسته به مدیریت  از پنج روز تا یک ماه انجام می شود که در این  واحد  تولیدی هر ۱۴ روز یکبار برداشت می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از جمله  مسائل ومشکلات تولید جلبک را بازار فروش این محصول عنوان کرد.

 رحیمی در این باره  گفت:جلبک‌ها هم در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی و هم در مصارف شیمیایی صنعتی و دامی مصرف می شود.

 وی افرود: جلبک با خواص اسپیرولینا ماده غذایی بسیار قوی است و سازمان بهداشت جهانی و سازمان ملل متحد سفارش کرده اند این جلبک به صورت مکمل وارد برنامه غذایی شود.

به گفته او اسپیرولینا می‌تواند پروتین، فولیک اسید، ویتامین‌های B۱ , B۲ , B۳,B۵, B۶, B۱۲ و ویتامین E و یدِ بدن را تامین کند.

انتهای پیام /  101
1061 کلیک ها  پنج شنبه, 27 تیر 1398 00:33
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

بیشتر بخوانید 101

موارد مرتبط