تولید محتوای سلامت جسم و روان برای مقابله با کرونا در دانشگاه شیراز

راستین آنلاین :مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز با اشاره به اینکه‌ کارگروه ویروس کرونا به صورت خود جوش  در دانشگاه شیراز برای سلامت روان  و جسم تشکیل شد، گفت :این کار گروه با 150 نفر از اساتید، دانشجویان و کارکنان از ابتدا تشکیل شده اند.

 
علي حفیظی با اشاره به آمار  تولید محتوا و بررسی محتوا های درست شده ،‌ افزود:  بیش از 40 ویدئو کلیپ  از پیام های روان شناختی برای جهت دهی فکری توصیه های روانشناختی توسط کارگروه کرونا دانشگاه شیراز  ارائه می شود که در آن به نوع برخورد با کودکان با توجه به نیاز و بازخورد جامعه اشاره شده است.
 
  او با بیان به پیام های مشاوره ای برای کودکان در شرایط کنونی قرنطینه، تصریح کرد :آموزش بازی های کودکانه و سری داستان های دانا و کرونا از دیگر مطالبی است که تولید شده و یا در حال تولید است. 
 
همچنین اضافه کرد : مرکز مشاوره آنلاین و تلفنی فراهم شده و منتتظر تخصیص شماره چهار رقمی تلفنی از مخابرات  هستیم تا بتوانیم  در زمینه های سلامت روانشناسی با بازخوردهای جامعه فعالیت های موثری داشته باشیم. 
 
 
مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز  با اشاره به اینکه باید با راهکارهای متعدد زنجیره انتقال به جامعه از بین برود، بیان کرد: ناهماهنگی قابل توجیه نیست و باید فرصتی فراهم شود تا از اساتید و فعالان این حوزه حمایت شود، تمامی تبلیغات و محتوا های درست شده به صورت شبانه و با توجه به نیاز جامعه در حال انتشار است. 
 
 
 
در ادامه رئیس دانشگده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شیراز  امروز در نشست خبری مجازی  با توجه به نقش حمایت های روانی از جامعه در زمان انتشار کووید ۱۹ گفت: اعضای هیئت علمی دانشگاه شیراز برای کاهش تاثیرات روانی شیوع این بیماری تلاش گسترده در پیش گرفته اند. 
 
مسعود حسین چاری با بیان به اینکه که تعداد روان باختگان در حوزه کرونا چندین برابر جان باختگان است، افزود :افرادی در این شرایط وجود دارند که به شدت هراسان هستند و گروهی نیز بدون توجه به سلامت خود و جامعه این روزها را طی و جان افراد جامعه را به خطر می اندازند .
 
او اضافه کرد: معاونت فرهنگی دانشگاه شیراز با استفاده از توان فرهنگی و فنی خود، اقدام به تشکیل کمیته سلامت روانی و اجتماعی در ستاد کرونا دانشگاه شیراز کرد و با شورای شهر و دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز جلسات متعددی برگزار کرده است.
 
 
 رئیس دانشگده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شیراز تصریح کرد: با هدف حمایت روانی از جامعه، حداقل پنج گروه در فضای مجازی دانشکده شیراز  مدیریت می شود  که شامل اتاق فکر، کاهش آسیب پذیری کودکان، نیاز سنجی مردم، تحلیل محتواهای تولید شده و امید است که با  اختصاص شماره تلفن چهار رقمی به زودی برای حمایت از سلامت روان، از پیامدهای بعدی روانشناختی جلوگیری کنیم.
 
همچنین  قرنطینه ی خانگی  را نباید به عنوان یک فشار در نظر بگیریم بلکه به عنوان تغییری در سبک زندگی، در نظر داشته باشیم. 
 
 روانشناسان و گروه تحقیقاتی دانشگاه شیراز با تولید محتوا در این راستا با جدیت گام بر می دارند. 
 
او ضمن اینکه اکنون هدف تصلی  آموزش ما کودکانمان هستند، گفت : مسئولین باید بدانند که در تبلیغات شهری هنوز تابلوهای هشدار واعلام  خطر به شهروندان نیست، در صورتی که  شهروندان باید بدانند که اوضاع عادی نیست.
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
624 کلیک ها  شنبه, 24 اسفند 1398 17:33
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا