اولین رویداد ملی شتاب با موضوع فالوده شیرازی و دسرهای سنتی در شیراز برگزار می شود

راستین آنلاین:رئیس واحد استانی  دانشگاه علمی کاربردی فارس عنوان کرد: اولین رویداد ملی شتاب با موضوع فالوده و دسرهای سنتی شیرازی 18 دی ماه  سال جاری در شیراز  برگزار می گردد.


حبیب دانش منش افزود:این رویداد بومی بوده و به سبک استارت آپی حول محور موضوع  فالوده و دسرهای سنتی شیرازی برگزار خواهد شد.
 وی بیان داشت : با توجه به اینکه تولید فالوده در شهر شیراز قدمتی چند صد ساله دارد، اما هنوز هیچگونه اقدام جدی و مهمی در خصوص توسعه علمی این محصول و برند سازی آن در استان فارس انجام نشده است. این مساله باعث شده است که این محصول صرفا در حد یک دسر ساده برای عموم جامعه تلقی شده در حالی که با برند سازی و توسعه انواع این محصول و کاربردی کردن ایده های مربوط با آن می توان اقدامات موثری را برای معرفی بیشتر این محصول در جامعه و ثروت آفرینی از آن برای شهر شیراز انجام داد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان فارس  ادامه داد :اگرچه از نظر صنعتی طی چند سال گذشته اقداماتی در جهت تولید انبوه و صنعتی کردن تولید این محصول توسط شرکتهای مختلف تولیدی انجام شده است، اما هنوز این محصول جایگاه مطلوبی به عنوان یک محصول پرتقاضا در جامعه ندارد.
حبیب دانش منش یکی از ضعفهای عمده در این حوزه عدم ایده پردازی و نوآوری برای ایجاد تحول در خصوص تولید این محصول دانست و عنوان کرد برای این منظور این رویداد استارت آپی که با همکاری شرکتهای تولیدی بزرگ استان مانند: شرکت دایتی، رامک، جامعه هتلداران، شهرداری شیراز و سایر سازمانهای دیگر برگزار می شود، بدنبال بررسی و جمع آوری ایده های مرتبط با فرمولاسیون، تولید، بسته بندی و نحوه عرضه فالوده شیرازی و دسرهای سنتی برای نوآوری در تولید و عرضه این محصولات به بازارهای مختلف می باشد.
 رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان فارس گفت: افرادی که ایده های مرتبط با محور های این رویداد را دارند می توانند تا 15 دی ماه با مراجعه به سایت startup. farsuast.irو یا ایمیل : startup.falodeshirazi @gmail.comنسبت به ارسال ایده های خود اقدام کنند.
وی افزود: در این رویداد صاحبان ایده امکان ارائه ایده و محصول خود را در حضور سرمایه گذاران دارند و نهایتا به هریک ازایده ها امتیازاتی از جمله استقرار ایده های برتر در مجتمع نوآوری و کار آفرینی دانشگاه علمی کاربردی استان فارس و حمایت از ایده های برتر با ایجاد فرصتهای سرمایه گذاری داده می شود.
گفتنی است این رویداد ملی شتاب با موضوع فالوده و دسرهای سنتی شیرازی در 9 محور: 1- طعم دهنده ها و خواص موارد اولیه فالوده 2- فرمولاسیون تولید فالوده 3- بسته بندی و عرضه محصول 4- نحوه نگهداری و حفظ خواص محصول 5- فروش ، بازار یابی و تجاری سازی 6- انواع دسرهای سنتی و طرز تهیه 7- انواع سالاد شیرازی و سنتی 8- تولید ، دسته بندی ، تجاری سازی و فروش انواع دسرها 9- نوآوری در تهیه انواع فالوده شیرازی و دسرها برگزار می گردد.
انتهای پیام /  101
663 کلیک ها  شنبه, 07 دی 1398 15:52
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا