رئیس دانشگاه علمی کاربردی ارتش در فارس:

دفاع درقانون طبیعت ازاصول استواربقا و شرافت انسان است

راستین آنلاین-حسین محمدی از فرماندهان دوران دفاع مقدس معتقد است، جنگ تحمیلی در حالی شروع شد که مردم ایران طبعا به بازسازی کشور وآرامش وسازندگی دوران پس از انقلاب می اندیشیدند وگرچه صدام حسین موضوع اختلافات مرزی رادلیل وقوع جنگ عنوان کرد منتها خودش می دانست که این جنگ مرحله اجرایی از نقشه برنامه ریزی شده وهدفمند فرا منطقه ایست ودولت بغدادفقط داوطلب اجرای این نقشه شده است .

محمدی افزود: درعمل واقعیت این است که انقلاب اسلامی تمامی الگوهاوهنجارهای موردنظر غرب درخاورمیانه وخلیج فارس رابرهم زده بود وعلاوه برآن قدرتهای بزرگ از این نگران بودند که منافع موردنظر آنان در خاورمیانه به خطر افتد.

این فرمانده سابق ارشد نظامی با اشاره به ایجاد مشسکلات متعدد برای ایران از سوی قدرت های جهانی، افزود: هرچند که جمهوری اسلامی ایران در طول یکسال وچند ماه قبل از وقوع جنگ تحمیلی نیزبا فشارهای برون مرزی متعددی از جمله جنگ تبلیغاتی سیاسی روانی،محاصره اقتصادی، بلوکه کردن دارایی های ایران، تهدیدات نظامی همانند مداخله نظامی درطبس، تحریف ماهیت انقلاب اسلامی در عرصه بین الملل و ناامنی داخلی روبروشد.

وی هدف از این اعمال را بدبین ساختن افکار عمومی وجهان نسبت به انقلاب اسلامی، جلوگیری از شناسایی سیاسی جمهوری اسلامی وفراهم ساختن زمینه های جنگ علیه ایران بود واین گونه اهداف ودیدگاه ها نیز نمی توانست درچهارچوب اختلافات مرزی وجاه طلبی صدام حسین تعریف کرد.

سرتیپ محمدی با اشاره به این مسئله که دفاع درقانون طبیعت یکی ازاصول استواربقا وشرافت انسان هاست افزود: جنگ دارای 2چهره زشت وزیباست که چهره زشت آن  برپایه سلطه طلبی وقدرت افزایی  است و چهره زیبای  آن براساس دفاع از ارزشها واعتقادات است .

 ودرمیان تمام دفاعیاتی که توسط انسان دربرابرهجمه های گوناگون صورت میگیرد، مقدس ترین وبا ارزش ترین آنها دفاع ازعقیده است وبدون شک دوران هشت سال جنگ تحمیلی چون برپایه دفاع از ارزشهای اسلامی واعتقادات دینی استواربودازچهره زیبای جنگ برخورداروازافتخارات بی نظیر ملت ایران است بطوریکه درطول200سال اخیرتنها جنگی بود که حتی یک وجب ازخاک میهن اسلامی به دست دشمن نیفتاد .

محمدی با اشاره به این مهم که در قاموس شهادت، واژه وحشت نیست وملتی که شهادت دارد اسارت ندارد گفت: باتوجه به اینکه درطول جنگ تحمیلی عراق ازسوی کشورهای مختلف بلوک شرق وغرب موردحمایت همه جانبه قرار میگرفت وما درواقع با34کشور دنیا درحال جنگ بودیم .

امیرمحمدی گفت: پشتوانه توسعه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی ونظامی داشتن امنیت پایدار درجامعه است که اکنون ما توانسته ایم با اتکا به جوانان ونیروهای مومن، متخصص ومتعهد وبا استفاده از ظرفیتهای موجود وتوان علمی کشور با بومی سازی صنعت دفاعی خود به این امنیت پایدار دست یافته وبه یکی ازکشورهای اثرگذار در منطقه وجهان تبدیل شده ایم .

 وی در پایاین تاکید کرد: دستاوردهای گران بهای دوران دفاع مقدس در تدوین الگوهای فرهنگی، نیازمند مبانی تئوریک متناسب  با تحول، ازدیگران نیست وبه شهادت وفداکاری خو گرفته وازهیچ دشمنی وهیچ قدرتی وهیچ توطئه ای هراس ندارد.

بهرام پارسایی عصر شنبه 27 شهریوردرمراسم استقبال از دارنده دو مدال طلای پاراالمپیک ریوکه در فرودگاه شهید آیت الله دستغیب شیرازبرگزار شد،ضمن تبریک مجدد کسب دو مدال طلا توسط  ساره جوانمردی به این قهرمان پاراالمپیک و جامعه ورزش فارس گفت:عملکرداین قهرمان ارزنده نشان داد که در صورت برنامه ریزی دقیق و بها دادن به جوانان و بانوان می توان نام کشوررا درمیادین ورزشی درخشان دید.

سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی میادین ورزشی را مکان مناسبی برای عرضه دیپلماسی ورزشی دانست و گفت:ورزش و هنر دو زبان بین المللی است که بوسیله آن می توان پیام  صلح دوست بودن ملت ایران را به گوش جهانیان رساند.

پارسایی جذابیت ورزش بین ملل مختلف دنیا را عاملی برای هموار شدن شرایط جهت تبادل پیام های فرهنگی در میادین ورزشی دانست و افزود:حضور ورزشکاران ما درمیادین بین المللی موجب شکل گیری ساختار روابط بین المللی در حوزه ورزش می شود که این ساختار زمینه معرفی فرهنگ ما را به ورزشکاران دیگر کشورها فراهم می سازد.

وی اینگونه روابط در عرصه ورزش را روابط غیر رسمی درحوزه بین اللمل توصیف کرد و گفت:به اعتقادمن اینگونه روابط می تواند ضمن از بین بردن خطر انزوادرعرصه جهانی،رشداقتصادی و شکستن خط برخی تحریم ها را نیز فراهم سازد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه رسیدن به اهداف دیپلماسی ورزشی نیازمند برنامه ریزی و حرکت  براساس یک برنامه بلند مدت است افزود:درصورت فراهم شدن چنین برنامه ای می توان امیدواربودکه باایجاد ساختارهای مناسب، از امکانات بالقوه ورزش و استراتژی های ورزشی دردیپلماسی عمومی کشور استفاده بهینه شده وبا بهره برداری از آن شاهدتقویت جایگاه روابط بین المللی ایران درجهان بود.

انتهای پیام /  102
1537 کلیک ها  یکشنبه, 28 شهریور 1395 00:42
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا