چاپ کردن این صفحه

Safe search گوگل چیست؟/چگونه آن را غیرفعال کنیم؟

Safe search گوگل چیست؟/چگونه آن را غیرفعال کنیم؟
   
Safe search گوگل چیست؟/چگونه آن را غیرفعال کنیم؟ |||| ||||

  یکی از حالت‌های گوگل که در چند روز اخیر حسابی بحث برانگیز شده، حالت Safe search (جستجوی ایمن) است.

به گزارش راستین آنلاین،گوگل برای نمایش محتواهای مختلف از منابع مختلفی استفاده می‌کند. در بین این منابع‌ محتواهای زیادی برای نمایش وجود دارد. برخی از این صفحات ممکن است از نظر برخی خشونت آمیز، توهین آمیز یا به طور کلی مشکل ساز باشد. در نتیجه گوگل برای رفع این مسئله حالت Safe search را راه اندازی کرده تا برخی نتایج در سرچ نمایش داده نشود.

هنگامی که این حالت در مرورگر فعال نباشد، نزدیک‌ترین نتیجه برای موضوع نمایش داده می‌شود فارغ از اینکه حاوی چه محتواهایی است ولی هنگامی که حالت Safe search (جستجوی ایمن) فعال باشد تنها محتواهایی از نظر گوگل مشکل ساز نیست به نمایش در‌می‌آید.

پیش از هرچیز باید بفهمید Safe Search گوگل برایتان قفل شده است یا نه. برای این‌کار ابتدا در google.com بنویسید SafeSearch. اگر این قابلیت قفل باشد، بالای قسمت نتایج و در بخش «وضعیت تنظیمات جستجوی ایمن شما» (Your SafeSearch Setting) یک علامت «قفل» یا کلمه «روشن» ON به رنگ آبی می‌بینید. یعنی نتایج جستجو در برخی موارد برایتان فیلتر خواهد شد.

527525 236

بعد از اینکه مطمئن شدید این قابلیت روی اینترنتتان فعال است، در مروگر گوگل‌کروم (یا فایرفاکس)، با لمس سه نقطه گوشه سمت چپ، به بخش تنظیمات (Setting) بروید:

527971 578

 

بعد گزینه «حریم خصوصی و امنیت» (privacy and security) را بزنید:

527974 405

در پنجره بازشده به تنظیمات DNS امن (secure DNS) بروید و بعد گزینه OPEN DNS یا Cloudflare را انتخاب کنید.

527972 982

در آخر مرورگر را ببنید و مجددا باز کنید. (OPEN DNS یکی از بهترین DNS سرورهای عمومی و رایگان است که در حال حاضر متعلق به شرکت بزرگ و قدرتمند سیسکو است.)

بعد از تغییردادن این تنظیمات، اگر دوباره در google.com بنویسید SafeSearch. باید به جای علامت «روشن» یا ON به رنگ آبی علامت OFF یا خاموش به رنگ خاکستری ببینید.

527499 327

بعد از اعمال این تغییرات و انتخاب Open DNS می‌توانید خودتان در بخش تنظیمات حالت Safe Search را خاموش یا روشن کنید.

توضیح: این آموزش برای مرورگر گوگل کروم یا فایرفاکس (در اندروید، آیفون و دسکتاپ) است. اگر این مرورگرها را ندارید باید به شکل دستی و یا از تنظیمات گوشی DNS اینترنت را تغییر دهید.

DNS چیست؟

دی‌ان‌اس یا DNS که کوتاه شده‌ عبارت Domain Name System است، در واقع فهرست توزیع شده‌ای است که نام دامنه قابل خواندن توسط انسان را به اعداد خوانا برای کامپیوترها یعنی آی‌پی (IP) آدرس ترجمه می‌کند.

سیستم نام دامنه (DNS) زیرساخت وب را تشکیل داده است. این سیستم کاملاً در پس‌زمینه عمل می‌کند و نام وب‌سایت‌های قابل شناسایی برای انسان را به آدرس‌های IP عددی که مناسب تشخیص رایانه است تبدیل می‌کند. DNS این کار را از طریق جستجوی اطلاعات بر روی سیستمی انجام می‌دهد که به سرورهای DNS سراسر اینترنت متصل است. با این حال سرورهای DNS مختلف ممکن است بر حسب سرعت و امنیت عملکرد متفاوتی داشته باشند

گیمرها یا کسانی که می‌خواهند از خدمات فیلترشده برای ایرانی‌ها استفاده کنند با تغییر DNS به سرویس‌های تحریم و محدودشده متصل می‌شوند. برای مثال دسترسی به سرویس‌هایی چون ایکس‌باکس تنها با تغییر DNS، برای کاربران ایرانی ممکن است.

انتهای پیام /  101
1468 کلیک ها  جمعه, 24 تیر 1401 08:27
این مورد را ارزیابی کنید
(4 رای‌ها)

بیشتر بخوانید 101

موارد مرتبط