عزیز رحیمی گفت: برداشت نیمه مکانیزه زیره در 150 هکتار از مزارع این شهرستان پایان یافت.
او با اشاره به اینکه طول دوره رشد این گیاه ۱۰۰ تا۱۱۰ روزاست، افزود: زیره سبز به صورت نیمه مکانیزه و با دستگاه کمبینات دراسفند کشت و در تیرماه نیز برداشت می شود.
رحیمی با اشاره به اینکه روش مکانیزه و نیمه مکانیزه کاهش هزینه برداشت و افزایش تولید محصول را در پی دارد خاطر نشان کرد: زیره تولیدی در مرودشت عاری از هرگونه سموم و کودهای شیمیایی است و می توانیم از این محصول به عنوان محصول سالم نام ببریم .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با بیان اینکه کشت و برداشت مکانیزه گیاهان دارویی در مرودشت رو به افزایش است، تصریح کرد: در سال جاری ۳۵ هکتار از مزارع زیره سبز به صورت یکپارچه و به صورت مکانیزه و مستقیم کشت شده است.
به گفته او؛ نیازآبی کم و از طرفی همزمانی دوره رشد این محصول با نزولات جوی ،کم توقع بودن این گیاه و اقتصادی بودن تولید، سهولت داشت، کاشت و برداشت آن از مزایای کشت این محصول است.
رحیمی با اشاره به شوری بخشی از زمین های کشاورزی شهرستان مرودشت، یادآور شد: زیره یکی از محصولاتی است که نسبت به شوری خاک تا حدود زیادی مقاوم است و کشت زیره سبز در این اراضی از جمله رویکرد های مدیریتی مناسب جهت توسعه کشت این محصول است.