واگذاری یک میلیون پورت VDSL تا پایان سال/افزایش پهنای باند شبکه اینترنت

راستین آنلاین :مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت :شبکه اینترنت مخابرات قبل از بحران کرونا ۳۰۰ مگ ظرفیت پهنای باند داشت که در این چند ماه اخیر به ۳ برابر رقم قبل (۹۱۰ مگ) افزایش یافت و ۳۰ درصد ترافیک روزانه اینترنت مخابرات داخلی است. 

 

 

 شرکت مخابرات ایران به عنوان بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین نشان ارتباطی کشور آمادگی دارد با هدف رشد و شکوفایی خدمات و محصولات ارتباطی کشور و محقق شدن جهش تولید، با همه فعالان حوزه ارتباطات و مخابرات تعاملات گسترده ای را برقرار سازد. 

 

سید مجید صدری افزود : سیم‌کشی فیبر نوری به صورت رایگان برای متقاضیان انجام می‌شود و مردم هزینه‌ای بابت ارتقای سرویس ADSL به VDSL نباید پرداخت ‌کنند.

 

او درباره ویژگی‌ها ، برنامه های در دست اجرا ، انگیزه پیشرفت ارتباطی، حرکت در مسیر بیانات مقام معظم رهبری، گفت و اضافه کرد :چشم اندازهای کوچک و بزرگ حوزه آی تی و ماموریت‌های شرکت مخابرات نکات قابل توجه و خوبی است. 

 

صدری با اشاره به اولویت شرکت مخابرات تصریح کرد : توسعه زیرساخت شبکه و تعامل با بخش خصوصی از مهمترین اولویت‌های فعالیت مخابرات در دو سال گذشته بوده است، به نحوی که در ابتدای فعالیت تیم مدیریت فعلی در شرکت مخابرات ایران وضعیت شبکه انتقال مناسب نبود. 

 

او همچنین اظهار کرد :اپراتورهای بزرگ همراه اول و ایرانسل از ما در استان‌های مختلف درخواست ظرفیت کرده بودند ولی ما نمی‌توانستیم پاسخگو باشیم، اما اکنون با برقراری ارتباطات و تعاملات گسترده با تمام اپراتورهای ثابت و سیار، بازار ارتباطات کشور از هم افزایی بسیار بیشتری برخوردار شده است.

 

صدری تصریح کرد :خدمات تأمین زیرساخت‌ها، فضا، پاور و لینک و خدمات نگهداری از کارهای مهم شرکت مخابرات ایران است، که به همه فعالان حوزه ارتباطات با رعایت قوانین عرضه می‌شود. 

 

 

تعامل ۱۰۰ درصدی با تمام شرکت‌های بخش خصوصی،از برنامه های مهم ما است امیدواریم این تعاملات به گسترده‌تر شدن بازار ارتباطات کشور در چارچوب مشتری محوری و ارائه خدمات باکیفیت تر منجر شود.

 

واگذاری یک میلیون پورت VDSL تا پایان سال  

 

صدری درباره برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری ۴۳۰۰ میلیارد تومانی درحوزه VDSL اشاره کرد و افزود :مطابق با اهداف شبکه ملی اطلاعات، ایجاد ۵ میلیون پورت اینترنت با سرعت بالای ۲۵ مگابیت بر ثانیه با تکنولوژی‌های VDSL و FTTH در دستور کار قرار دارد، که با برآورد صورت گرفته نیاز به سرمایه‌گذاری ۴,۳۰۰ میلیارد تومان دارد. 

 

 در این زمینه در صورت موافقت هیئت مدیره و سهامداران، این پروژه را برای کلان شهرها اجرایی می‌کنیم البته باید به این نکته اشاره کنم که تا پایان خردادماه ۵۵۰ هزار پورت VDSL در تهران و قم نصب ‌شد و طبق قولی که به وزیر ارتباطات داده‌ایم، ظرف دو ماه این پروژه را به مرحله اجرا رسانده‌ایم. 

 

البته در حال حاضر هم از طریق پرتال شرکت مخابرات ایران ۲۹۰ هزار درخواست برای دریافت VDSL در تهران ثبت شده است.

 

 

 

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران بیان کرد :در تکنولوژی ADSL متوسط سرعت اینترنت حدود ۸ مگابیت بر ثانیه است، که در تکنولوژی VDSL امیدواریم متوسط سرعت به ۴۰ مگابیت بر ثانیه برسد.

 

صدری با اشاره به قمیت فیبر نوری افزود :تا پیش از این هزینه سیم کشی فیبرنوری در یک ساختمان از حداقل ۳۰۰ هزار تومان بود، اما هم اکنون این کابل کشی به صورت رایگان برای متقاضیان انجام می‌شود و مشترک تنها باید هزینه مودم پرداخت کند.

 

از طرفی باید به مشترکان تجاری پیشنهاد کنم که از سرویس شبکه دسترسی فیبرنوری (FTTH ) استفاده کنند چون سرعت بالایی را در اختیارشان می‌گذارد.

 

شبکه اینترنت مخابرات قبل از بحران کرونا ۳۰۰ مگ ظرفیت پهنای باند داشت که در این چند ماه اخیر به ۳ برابر رقم قبل (۹۱۰ مگ) افزایش یافت.

 

 

او ادامه داد :ترافیک داخلی شبکه اینترنت مخابراتی در سال گذشته حدود ۱۰ درصد بود، که امسال به ۳۰ درصد نسبت به ترافیک خارجی رسیده است.

 

همچنین ما شاهد رشد ۱۵۵ درصدی ترافیک بین‌الملل و رشد ۲۱۰ درصدی ترافیک داخلی طی ماه‌های اخیر بوده ایم.

 

ترافیک داخلی شبکه اینترنت مخابراتی در سال گذشته حدود ۱۰ درصد بود که امسال به ۳۰ درصد نسبت به ترافیک خارجی رسیده است.

 

تعداد مشترک تلفن ثابت در کشور 

 

صدری گفت :در حال حاضر ۲۹ میلیون مشترک تلفن ثابت در کشور وجود دارد، به طوری که ۵۱ هزار و ۴۰۰ روستا به ارتباط تلفن ثابت و ۱۵ هزار روستا از طریق مخابرات به اینترنت متصل هستند وباید بگویم ۱۶۵ هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور برقرار است.

 

در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد تجهیزات استفاده شده در شبکه مخابراتی در سراسر کشور با استفاده از تولید داخل خریداری و استفاده شده است، امیدواریم در سال جهش تولید، بتوانیم با شتاب بیشتری پروژه‌های تولید داخل را پیش ببریم.

 

 

تفاوت سرویس ADSL با VDSL 

 

سرویس ADSL میانگین سرعت ۱۰ مگابیت را برای کاربر محقق می‌کند اما سرویس VDSL روی همان بستر سیم مسی و با تکنولوژی جدید، حداقل سرعتی ۴ برابر را برای کاربر ارائه می‌دهد. 

 

حتی تست‌های ما نشان می‌دهد که در برخی مناطق تهران این سرعت تا ۷۰ مگابیت هم می‌رسد که البته به میزان فاصله تا مراکز مخابراتی و سایر شرایط بستگی دارد.

 

آیا تا پایان سال یک میلیون پورت VDSL آماده واگذاری می‌شود؟

 

باید بگویم ارتقای سرویس اینترنت خانگی ADSL و تغییر آن به VDSL نیازمند سرمایه گذاری وسیعی است،ما مطابق برنامه ریزی، سعی مان بر این است که تا پایان امسال کلانشهرها و شهرهای بزرگ کشور، تحت پوشش نسل جدید اینترنت خانگی (VDSL ) قرار گیرد تا شاهد رضایتمندی مشترکان در دریافت خدمات باشیم.

 

تلاش ما بر این است که تا پایان امسال کلانشهرها و شهرهای بزرگ کشور، تحت پوشش نسل جدید اینترنت خانگی (VDSL ) قرار گیرد.

 

 

او همچنین از امکان خرید مودم به صورت نقدی و اقساطی گفت و افزود :برای خرید مودم (۶ ماهه و یا یکساله) برای متقاضیان فراهم است، که این مودم‌ها در دو نوع قیمت حدود ۳۵۰ هزار تومان و ۵۵۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

 

چه اقداماتی برای خدمات الکترونیک و ارائه درگاه‌های غیرحضوری انجام شده

 

در راستای تحقق و ترویج، خدمات الکترونیک شرکت مخابرات ایران به ارائه درگاه های مختلف غیرحضوری مانند ارتقای سامانه ۲۰۰۰،۲۰۱۱۷، ارتقای سامانه ۲۰۲۰، کد دستوری ستاره # ۲۰۲۰ *، و بخش مخابرات من در پرتال شرکت مخابرات ایران www.tci.ir پرداخته است.

انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
983 کلیک ها  سه شنبه, 17 تیر 1399 01:35
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا