• مدیر جهاد کشاورزی مرودشت:

تولید قارچ خوراکی گانودرما در مرودشت

راستین آنلاین :مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از پرورش و تولید قارچ خوراکی گانودرما در این شهرستان خبر داد. 

عزیز رحیمی گفت: سالانه حدود ۹۰۰ کیلوگرم گانودرمای خوراکی در این شهرستان تولید و به بازار عرضه می شود.
 
او با بیان اینکه قبلا نیز یک واحد تولیدی 50 متری در شهرستان راه اندازه شده است، اظهار کرد: این واحد تولیدی در فضایی مسقف به مساحت ۳۰۰ متر مربع با رعایت استاندارد های مورد نیاز در بخش سیدان از توابع این شهرستان راه اندازی شده و در مرحله برداشت است.
 
رحیمی افزود: کشت در این مزرعه در سه نوبت صورت گرفته است، و هرنوبت حدود ۳۰۰ کیلوگرم قارچ خشک تولید می شود.
 
او با اشاره اینکه در این واحد تولیدی برای ۶ نفر به صورت مستقیم و ۱۲ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال زایی صورت گرفته است، تصریح کرد: محصول تولیدی به منظور فرآوری و فروش به کارخانه های صنایع تبدیلی استان اصفهان و تهران ارسال می شود.
 
این مقام مسئول با بیان اینکه این قارچ دارای ۸۰ گونه متعدد است، بیان کرد: گانودرما منبع غنی از ترکیبات آلی است و از مهم ترین مواد غذایی در جهان است.
 
رحیمی اضافه کرد : مطالعات علمی بر روی این گونه قارچ، نشانگر این است که این گیاه دارای خواص شگفت انگیزی از جمله مفید برای سلامت قلب، ضد آلرژی، درمان کبد، تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از سرطان ، کاهش قند خون و ...است.
 
مدیر جهاد کشاورزی مرودشت با اشاره به اینکه موارد مصرف این قارچ برای افراد مختلف متفاوت است، یاداورشد: درصورت عدم رعایت دوز مصرف اثرات جانبی و عوارض احتمالی در بردارد.
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
165 کلیک ها  آخرین ویرایش در شنبه, 27 ارديبهشت 1399 13:40
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

بالا