تشکیل قرارگاه بهداشت و سلامت شاهچراغ(ع) یک حرکت کم نظیر ومهم / اقدامی که در کشور الگو شد

راستین آنلاین :رئیس قرارگاه بهداشت و سلامت حرم شاهچراغ، شکل گیری این قرارگاه را حاصل حرکتی بزرگ، بی نظیر و تاریخی در استان فارس دانست.

ابراهیم عزیزی در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه گفت : با شیوع ویروس کرونا و با ابتکاری که از سوی حضرت آیت الله دستغیب تولیت معزز حرم شاهچراغ(ع) با تشکیل قرارگاه بهداشت و سلامت این حرم مطهر شکل گرفت، شاهد وحدت رویه در جهت دهی منطقی و منسجم به اقدامات و کمک های مردمی بودیم.
 
او با بیان اینکه با همکاری مجموعه دستگاههای اجرایی و سایر قرارگاهها، قرارگاه احمدبن موسی(ع) بر مبنای 2موضوع اصلی بهداشت و سلامت و معیشت مردم شکل گرفت، افزود: با کمک همه اعضای ستاد و خیرین اقدامات ارزشمندی در حوزه معیشت و سلامت انجام شد.
 
منتخب مردم شریف شیراز و زرقان در مجل یازدهم خاطرنشان کرد: در حوزه بهداشت و سلامت مجمع خیرین سلامت تجهیزات خوبی را برای بیمارستان ها فراهم کرده و بخش اعظمی از نیازهای بهداشتی مردم را تامین کردند.
 
عزیزی همچنین با اشاره به شکل گیری قرارگاه،اضافه کرد :نیازهای اساسی مردم به ویژه آسیب دیدگان از کرونا را مورد توجه جدی قرارگاه قرار گرفت و همین جا تاکید می کنم این ها صرفا اقدامات بنده و سایر دوستان قرارگاه نبود بلکه اقدامات مردم نوع دوست استان بود که این حرکت بزرگ، تاریخی و بی نظیر را در فارس به ویژه شیراز رقم زدند.
 
او با تشریح چگونگی شکل گیری قرارگاه بهداشت و سلامت حرم شاهچراغ خاطرنشان کرد: در ابتدا یک شورای راهبردی با حضور امام جمعه شیراز، تولیت آستان، استاندار فارس و برخی مسوولان پیش بینی و ذیل قرارگاه نیز یک ستاد اجرایی تشکیل شد.
 
متمرکز شدن 7 کارگروه بر روی مسائل 
 
عزیزی تصریح کرد : برای اینکه امور قرارگاه در یک مسیر منظم و منطقی پیش رود، 7کارگروه از جمله کارگروههای بهداشت، فرهنگی، محلات، نظارت و...تعریف شد که هر کدام از کارگروهها بر نیازهای اساسی حوزه مربوطه متمرکز شدند.
 
عزیزی افزود: به فرض مثال کارگروه فضای مجازی برای پاسخگویی به شبهات و دروغ هایی که در فضای مجازی در خصوص ویروس کرونا منتشر می شد، شکل گرفت. 
 
که ریاست محترم صدا و سیمای فارس نیز مدیریت این کارگروه را بر عهده داشت و یا اینکه کارگروه بهداشت در تولید ماسک، گان و مواد ضد عفونی و کارگروه تامین و تجهیز با هدف تامین نیازهای اساسی با مدیریت سازمان صمت فعال شدند.
 
رئیس قرارگاه بهداشت و سلامت فارس خاطرنشان کرد: همه این کارها برای ایجاد یک انسجام و وحدت رویه بود و در این راستا مجمع خانه خیرین و تشکل های امدادی کمک شایانی کردند ضمن اینکه سپاه و بسیج غیرتمند پایگاهها و نواحی 4گانه را یار و مددکار قرارگاه قرار دادند .
 
عزیزی تصریح کرد: قرارگاه احمدبن موسی(ع) مدل خوبی شد برای مقابله با مشکلات به طوری که خیلی از استان ها از آن الگو گرفتند در حالی که ما مایل نبودیم نقش یک خیریه را داشته باشیم بلکه بیشتر به دنبال یک هم افزایی بودیم.
 
او اظهار کرد: با بهره گیری از تمام فرصت ها، قریب 150هزار بسته معیشتی تحویل نیازمندان شد و بیش از یک مییلون تولید وسائل بهداشتی از قبیل ماسک و... و همچنین یک صد هزار لیتر مواد ضد عفونی را نیز تامین و تولید کردیم.
 
منتخب شیراز و زرقان در مجلس یازدهم افزود: سعی ما در قرارگاه بر این بوده که گروههای آسیب پذیر و مبتلایان به کرونا در اولویت اهدای کمک ها قرار گیرند لذا از طریق خُدّام بسته های معیشتی و بهداشتی با حفظ کرامت انسان ها به درب منازل برده شد.
جلوگیری از ورود مسافران به شیراز برای پیشگیری از شیوع کرونا 
 
 او اظهار کرد :از نخستین روز فروردین ماه 99 که با موجی از مسافران نوروزی روبه رو و به اجبار و به دلیل مقابله با شیوع کرونا مانع ورود مسافران نوروزی به شیراز شدیم که صحنه خوبی نبود اما حرم شاهچراغ(ع) در یک کار شایسته خدام خود را به پلیس راه شیراز- اصفهان فرستاد و اول از آنها دلجویی شده و بعد با اهدای بسته تبرکی، به برگرداندن مسافران تلطیف شد.
 
همچنین با توجه به اینکه تاثیر کار بسیار خوبی بود، در ادامه خدام وارد بیمارستان ها شدند و مجموعه بسته های تبرکی را به پرستاران و پرسنل اهدا کردند.
 
رئیس قرارگاه بهداشت و سلامت شاهچراغ(ع) در عین حال به ابعاد دیگر تشکیل این قرارگاه نیز اشاره کرد و گفت: همیشه این تصور بوده که اماکن مذهبی صرفا برای عبادت بنا شده اما ما این نگاه را عوض کردیم.
 
عزیزی خاطرنشان کرد: دراین قرارگاه ثابت شد که اماکن مقدسه می توانند نیازهای مردم را نیز در گرفتاری ها برطرف کنند.
 
گفتنی است، شبستان امام خمینی(ره) در حرم شاهچراغ(ع) تبدیل به کارگاه خیاطی شده و قریب به 30دستگاه چرخ در آن مستقر شد و 300 هزار ماسک در بین نیازمندان تقسیم شد.

انعکاس و عملکرد  بسیار خوب اصحاب رسانه

منتخب شیراز و زرقان بااشاره به اینکه رسانه های کشور و استان این حرکت را به صورت یک کار برجسته مردمی انعکاس دادند، تصریح کرد :به یک الگو تبدیل شد و استان های دیگر نیز از این حرکت استقبال کردند.
 
عزیزی ادامه داد: در کنار حرم شاهچراغ(ع)، حرم های حضرت علی بن حمزه و سید علاء الدین حسین و سایر اماکن مذهبی نیز نقش آفرین شدند و نشان دادند این اماکن فقط برای زیارت و عبادت نیست و می توانند در مواقع بحران و نیاز به کمک مردم بیایند.
 
او همچنین به دارالشفای حرم شاهچرغ نیز اشاره کرد و گفت: دارالشفای حرم با کمک دکتر ایمانیه رئیس کارگروه بهداشت قرارگاه و مشاور وزیر بهداشت آماده شد، به طوری که چند پزشک فوق تخصص در آن مستقر و روزانه به نیازمندان خدمات می دهند.
 
منتخب مردم شریف شیراز و زرقان در مجلس یازدهم همچنین افزود: برای بهره گیری بیشتر از ظرفیت خیرین، یک سامانه نیز در کمیته امداد تعریف شد تا کمک های خیرین را برای ایجا عدالت در توزیع بسته ها ثبت کند.
 
عزیزی تصریح کرد: ما در قرارگاه به دنبال ارتباط توانمندان و نیازمندان هستیم و می خواستیم این گروهها را به هم وصل کنیم که در این راستا موقوفه ها نیز انصافا به خوبی ورود کردند ودر حال حاضر بخش بسیاری از نیازمندان از همین طریق پوشش داده شدند.
 
گفتنی است، اودر پایان از تمام مردم و همه کسانی که در طول این ایام صبورانه برخورد کردند، خیرین، گروههای جهادی، اصحاب رسانه ، همه شخصیت های استان از علما تا مسوولان، تولیت آستان های مقدس تشکر و قدرانی کرد.
انتهای پیام /  منصوره خسروبیگ
859 کلیک ها  جمعه, 19 ارديبهشت 1399 15:53
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

1 نظر

  • علی اصغر کریمی جمعه, 19 ارديبهشت 1399 16:09 ارسال شده توسط علی اصغر کریمی

    کار شایسته ای انجام می شود امید است همیشه از این روش خوب و پسندیده برای انجام کارهای خیر دنبال شود
    ان شاءالله
    990219

    گزارش

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا