سردار رهام بخش حبیبی افزود:در تعالیم اسلامی به نقش وجایگاه معلم اهمیت فراوانی داده شده به نحوی که میتوان گفت، پس از خداوند وپدر ومادر بیشترین تاکید بر روی علم ودانش ومعلم است.
خدمت رسانان حوزه امنیت عمومی جامعه در بعد فرهنگی به ایفای نقش می پردازند
او اضافه کرد:نیروی انتظامی به عنوان یک دستگاه خدمت رسان در حوزه امنیت عمومی جامعه این آمادگی را دارد تا در کنار آموزش وپرورش وخصوصا دربعد امنیت فرهنگی به ایفای نقش بپردازد.
فرمانده نیروی انتظامی استان فارس گفت: قطعا آموزش وپرورش می تواند در بعد فرهنگ سازی در همه ابعاد جامعه از ظرفیت نیروی انتظامی استفاده کند، کما اینکه در گذشته طرح هایی همچون همیار پلیس به عنوان الگویموفق در جامعه توسط این دو دستگاه وبا مشارکت هم اجرا شد.
مدیرکل آموزش وپرورش فارس نیز دراین دیدار ضمن تشکر از حضور فرمانده نیروی انتظای استان با اشاره به اینکه تاریخ ثابت کرده است که مدرسه کانون اصلاح فرهنگی در جامعه است، گفت: تاسیس دارالفنون از جمله تلاش هایی بود که امیرکبیر دراین راستا انجام داد که به نوعی موجب تحول و به روز رسانی درسیستم تعلیم وتربیت هم شد.
فرهاد اسماعیلی اضافه کرد : اگر امروز هم بر مدرسه ودانش آموز سرمایه گذاری شود و تلاش شود آسیب های اجتماعی در آنها پیشگیری شود در آینده جامعه ایمن تری خواهیم داشت.
او همچنین به تعاملات فرهنگی وکاری خوب فیمابین آموزش وپرورش استان ونیروی انتظامی نیز اشاره کرد وافزود: یکی از این موارد در بحث بازگشایی مدارس است که ما شاهد تلاش های خوب نیروی انتظامی هستیم.
اسماعیلی تصریح کرد : هرچه تعاملات بین بخشی بین آموزشوپرورش، نیروی انتظامی در بحث های فرهنگی افزایش یابد قطعا موجب کاهش هزینه ها خصوصا در بعد هزینه ای ناشی از افزیش جرم وآسیب در جامعه خواهیم بود.
گفتنی است مقرر گردید، تا کارگروهی متشکل از کارشناسان دو دستگاه برای استفاده از پتانسیل ها وظرفیت های در برنامه های مشترک تشکیل شود.