چاپ کردن این صفحه

خطاي انساني درجاده های کشور هم قربانی می گیرد/آمار عجیب رئيس پليس راهور ناجا ازتصادفات جاده ای

رئيس پليس راهور ناحا با اشاره به اينكه عامل انساني مهمترين علتي است كه جان بسياري از افراد را در جاده‌ها مي گيرد، گفت: 92 درصد از حوادث جاده‌اي در كشور به دليل خطاي انساني است؛ چون راننده، سرنشین، عابر پیاده، سازنده راه و وسیله نقلیه و استفاده کننده از آنها انسان است و باید با رعایت مققرات و با در نظر گرفتن راه ها و خودروها رانندگی کنند.


سردار سيد كمال هاديان فر در شوراي هماهنگي ترافيك و راهبردي تصادفات استان فارس، بيان كرد: براساس داده‌هاي سازمان بهداشت جهاني، از هر 100 هزار نفر در جهان به طور متوسط 18.9 دهم درصد در تصادفات جان خود را از دست مي دهند در حالي كه اين آمار در كشور ايران به 20 نفر رسيده است.
وي با بيان اينكه 12 درصد از تصادفات در كشور مربوط به راههاي روستايي است، گفت: اين مسيرها به دليل تردد موتورسيكلت، تراكتور و ديگر وسايل نقليه كشاورزي، زمينه بروز خطر تصادف در آنها به شدت بالاست.
سردار هاديان فر افزود: 82 درصد از تصادفات در كشور تحت تاثير سرعت غير مجاز، سبقت غير مجاز، نداشتن توجه به جلو و خستگي و خواب آلودگي است.
وي با بيان اينكه در كشور 15 درصد از تصادفات به دليل سرعت غير مجاز است، گفت: متاسافانه در استان فارس اين ميانگين به 16 درصد رسيده است.
اين مقام ارشد انتظامي با اشاره به اينكه طول جاده‌هاي كشور 217 هزار كيلومتر است، گفت: 30 درصد از تصادفاتي كه رخ مي دهد مربوط به نقاط حادثه خيز است.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي كشور با بيان اينكه 92 درصد از عامل تصادفات، عوامل انساني است، گفت: در استان فارس كه بيشترين تصادفات كشور را به خود اختصاص مي‌دهد ما طرح نامحسوس با وسايل كنترلي نظير پهباد و نظاير آن را در دستور كار خود قرار داده‌ايم.
سردار "هاديان فر" با بيان اينكه كاهش تلفات و جان باختگان حوادث رانندگي يك اصل مهم و هدف اصلي پليس است، گفت: استفاده از گشت‌هاي نامحسوس به منظور برخورد با تخلفات از جمله سرعت و سبقت غير مجاز و علي الخصوص صحبت كردن با تلفن همراه مي‌باشد.
ايشان افزود: زماني كه تصادفات دغدغه دولت‌ها بوده و به عنوان جدي ترين مسئله به آن نگاه كرده‌‍اند ما شاهد كاهش آن در كشور بوده‌ايم.
رئيس پليس راهور كشور با بيان اينكه 49 درصدر از كاربران ترافيك خانم‌ها هستند، گفت: طرح بانوان فرهنگ یار ترافیک را تدوین و چند ماه آموزش را در سراسر کشور آغاز کرده‌ایم؛  آنها يا خود راننده يا اينكه سرنشين وسايل نقليه هستند كه بايد آموزش بانوان را به جد دنبال کنیم تا شاهد افزایش انضباط و كاهش تصادفات باشيم.
اين مقام انتظامي با بيان اينكه بستن كمربند ايمني در جاده‌هاي برون شهري براي همه سرنشينان الزامي است، عنوان داشت: امروز 12 درصد از جانباختگان حوادث جاده‌اي در كشور بچه‌هايي هستند كه هيچ نقشي در تصادف نداشته‌اند.
وي در پايان بر لزوم فرهنگ سازي به عنوان موثرترين راهكار كاهش تخلفات راهنمايي و رانندگي و نقش برجسته رسانه‌ها علي الخصوص صدا و سيما تاكيد كرد و اظهار امیدواری کردند که استان فارس به موفقیت‌های خود در کاهش تصادفات رانندگی ادامه دهد.
انتهای پیام /  101
1027 کلیک ها  سه شنبه, 01 بهمن 1398 20:22
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

بیشتر بخوانید 101