• خروج مرگبار قطار از ریل در سیستان و بلوچستان

گفتگو با مصدومان حادثه قطار در سیستان و بلوچستان+فیلم

راستین آنلاین:عبدالرحمن شهنوازی، مدیرکل بحران استان سیستان و بلوچستان از افزایش مصدومان حادثه خروج قطار «زاهدان - تهران» از ریل  به 3 کشته و 35 زخمی خبر داد.

شهنوازی خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۱ دستگاه آمبولانس از سازمان اورژانس و نیروهای هلال احمر به همراه ۲ ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شده‌اند.

تکمیلی/ افزایش کشته‌های حادثه قطار زاهدان - تهران

عبدالرحمن شهنوازی اظهار داشت: ساعت ۱۶ و ۲۰ دقیقه امروز بر اثر خارج شدن قطار «زاهدان - تهران» از ریل متاسفانه 4 نفر کشته شدند.

وی با اشاره به اینکه در این حادثه 35 نفر از مسافران قطار مجروح شدند، افزود: نیروهای امدادی بلافاصله پس از وقوع این حادثه به منطقه اعزام شدند.

اعزام اتوبوس جهت انتقال حادثه‌دیدگان قطار زاهدان

 ایوب کرد مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در پی خروج قطار «زاهدان - تهران» از ریل در منطقه «شورو»، نیروهای اکیپ راهداری «توحید» زاهدان به همراه چندین دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین راهداری از جمله لودر و جرثقیل، به محل حادثه اعزام شدند.

ایوب کرد ضمن ابراز همدردی با خانواده قربانیان این حادثهافزود: همزمان با هماهنگی به عمل آمده توسط این اداره کل، بیش از ۱۰ دستگاه اتوبوس نیز جهت انتقال مسافرین به زاهدان، به محل حادثه اعزام شدند.

اسامی مجروحین حادثه قطار زاهدان اعلام شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: این حادثه مقارن ساعت١٦:٢٠ عصر امروز در فاصله ١٠٠ کیلومتری از مسیر زاهدان و فاصله ٢ کیلومتری ایستگاه شورو برای قطار مسافربری زاهدان به تهران حادث شده است.

وی ادامه داد: از لحظات ابتدائی این حادثه ١٠ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، ٢ دستگاه خودروی آتش نشانی و ١٠ دستگاه اتوبوس مسافربری برای حمل سایر مسافرین، یک فروند بالگرد هلال احمر و ٤ تیم کامل امداد و نجات در محل حادثه حاضر هستند.

معاون استاندار ادامه داد: علت واژگونی قطار در دست بررسی است.

بیجار افزود: همه مجروحین به بیمارستان های خاتم الأنبیاء و امام علی زاهدان منتقل شدند.

وی گفت: اردوگاه فاطمه الزهرا آموزش و پرورش زاهدان واقع در بلوار معلم ٦ برای اسکان مسافرین تمهید شده است.

گفتنی است: از ابتدای بروز حادثه، ستاد مدیریت بحران استان در محل مرکز مدیریت و کنترل حوادث به ریاست استاندار و رییس ستاد بحران سیستان و بلوچستان تشکیل گردیده و فرماندار زاهدان، مدیرکل مدیریت بحران استان، مدیرعامل جمعیت هلال احمر، رییس مرکز فوریت های پزشکی، فرمانده هان انتظامی و سپاه استان در محل حاضر و مشغول أمداد رسانی هستند.

اسامی مجروحین منتقل شده به بیمارستان امام علی زاهدان اعلام شد:

۱- نهال عباسپور ۳ ساله
۲- عادل عباسپور ۹ ساله
۳- محمد طاها عباسپور ۲۷ ساله
۴- مرضیه کشتگر ۳۰ ساله
۵- احمد نارویی
۶- دربی بی نارویی
۷- رویا نارویی

اسامی مجروحان منتقل شده به بیمارستان خاتم

۱- هادی زیدابادی ۳۰ ساله
۲- سلمان اسماعیلی ۲۸ ساله
۳-امیرحسین زید آبادی ۲۰ ساله
۴- مهرناز(خانم)
۵- برهان الدین علیزهی ۲۸ ساله
۶- احمدعلی رحمت زهی
۷- محمدامین رحمت زهی
۸- معصومه عظیمی
۹- نیره حاجی زاده
۱۰- عبدالله گمشادزهی
۱۱- عبدلی پورمیر
۱۲- لیلا گردی
۱۳- امیرحسین نخعی
۱۴- داریوش همایونفر
۱۵- لیلا قشقایی
۱۶- امیر زیدیان

گفت‌وگوی جهانگیری با استاندار سیستان‌وبلوچستان

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در تماسی تلفنی با استاندار سیستان و بلوچستان در جریان آخرین وضعیت حادثه خروج قطار زاهدان-تهران از ریل قرار گرفت و دستورات لازم برای رسیدگی‌های اولیه و فوری به پیامدهای این حادثه را صادر کرد.

اسحاق جهانگیری در این تماس تلفنی که عصر چهارشنبه انجام شد، با ابراز همدردی و تسلیت به خانواده درگذشتگان این حادثه تلخ، به مسئولان استانی دستور داد که کلیه امکانات خود را برای رسیدگی‌های لازم و درمان مصدومان حادثه به کار گیرند.

معاون اول رئیس جمهور در این گفتگوی تلفنی همچنین لزوم بررسی فنی و دقیق علت حادثه را یادآور شده و تاکید کرد که ضمن بازگشایی هر چه سریع‌تر این مسیر ریلی، اقدامات لازم برای جلوگیری از تکرار حوادث مشابه انجام شود.

استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این مکالمه تلفنی ضمن ارایه گزارشی از حادثه و آخرین اقدامات انجام شده برای امداد رسانی ،گفت:تمام امکانات استان برای کمک به مصدومان و بازگشایی این مسیر ریلی بکار گرفته شده است.

تعداد مجروحان حادثه قطار زاهدان به ۱۵۷ تَن رسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: با پایان عملیات انتقال مصدومان قطار زاهدان - تهران به بیمارستان‌های زاهدان شمار مجروحان این حادثه به ۱۵۷ تن رسید.

دکتر سید محمد هاشمی شهری چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۶۸ مصدوم در بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع)، ۳۴ مصدوم در بیمارستان خاتم الانبیا(ص)، ۹ مصدوم در بیمارستان بوعلی، ۴۱ مصدوم در بیمارستان نبی اکرم(ص) وابسته به سپاه پاسداران و ۵ مصدوم در بیمارستان تامین اجتماعی بستری شدند.

وی بیان کرد: عملیات انتقال مجروحان این حادثه با یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۱۱ دستگاه آمبولانس دانشگاهی، ۷ دستگاه آمبولانس سپاه پاسداران، ۴ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه بالگرد هلال احمر و ۳ دستگاه آمبولانس نیروی انتظامی انجام شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان نیز گفت: در این حادثه ۵ سالن قطار از ریل خارج که ۳ سالن به طور کامل واژگون شدند.

منصور بیجار با اشاره به اینکه این قطار نزدیک به ۲۵۰ مسافر و خدمه داشته است، افزود: ۱۰ دستگاه اتوبوس و یک دستگاه اتوبوس - آمبولانس برای انتقال مسافران به محل حادثه اعزام شد.

وی ادامه داد: متاسفانه در این حادثه سه مرد و یک زن جان خود را از دست دادند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: ۲ نفر از مصدومان این حادثه نیز به علت شدت ضربات وارده به اتاق عمل منتقل شدند که حال آنان وخیم گزارش می‌شود.

وی با بیان اینکه اردوگاه فاطمه الزهرا(س)زاهدان برای اسکان مسافران این قطار حادثه دیده در نظر گرفته شده، ادامه داد: ۲ دستگاه ماشین آتش‌نشانی، یک بالگرد، ۴ تیم امداد و نجات هلال احمر، و هشت وسیله نقلیه سنگین شامل، کامیون، بولدوزر، لودر و جرثقیل به محل واژگونی قطار اعزام شده بود.

بیجار از عموم مردم درخواست کرد تا از تجمع در مقابل بیمارستان‌ها خودداری کنند.

رسانه

انتهای پیام /  راستین آنلاین
4357 کلیک ها  شنبه, 06 مهر 1398 09:44
این مورد را ارزیابی کنید
(6 رای‌ها)

نظر دادن

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «راستین آنلاین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بالا